|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Kompakt do 300zł
Agresor - Nie 21 Cze, 2015 Temat postu: Kompakt do 300zł Witam,
wiem, że w tej cenie nie znajdę super sprzętu i takiego też nie wymagam, potrzebuję natomiast możliwie najbardziej kompaktowego aparatu, który sprawdzi się jako narzędzie głównie do pamiątkowych zdjęć na festiwalach plenerowych, czasem w pomieszczeniach + okazyjnie do makro (tylko w pomieszczeniach przy dobrym oświetleniu).
Nie zależy mi na wyjątkowo dobrej jakości, ale na możliwie dobrej stabilizacji przy nie najlepszym oświetleniu w plenerze.
Najlepiej gdyby aparat był zasilany zwykłymi bateriami AA/AAA żeby można było wziąć na kilkudniowy wypad parę kompletów, choć tutaj można znaleźć jakieś inne rozwiązanie.
Jak już wspomniałem w opisie nie musi to być nowy sprzęt, bo też nie będę o jego wygląd jakoś szczególnie dbał
Będę wdzięczny za wszelkie propozycje i porady
[ Dodano: Nie 21 Cze, 2015 20:46 ]
Nie mogę już edytować posta, a zastanowilem się trochę nad kwestia zasilania i zmieniam zdanie, zamiast paluszkow dobrze żeby aparat miał w rozsądnej cenie zamienniki dedykowanego akumulatora tak coby chociaż jeden dodatkowy mieć
[ Dodano: Nie 21 Cze, 2015 23:07 ]
Co myślicie o aparacie Nikon Coolpix L31? Dzisiaj trafiła mi w ręce gazetka RTV EURO AGD i jest w promocji po 169zł, a widzę, że cena standardowa to prawie 100zł więcej.
|
|