|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lampy błyskowe i oświetlenie - Metz 52 Pentax - Brak Polskiej Instrukcji
dexdorma310878 - Sro 19 Sie, 2015 Temat postu: Metz 52 Pentax - Brak Polskiej Instrukcji Panowie, Panie.
Wysłałem do firmy która specjalizuje się w sprzedaży akcesorii fotograficzny!!!!!
cyt:
Kupiłem lampę błyskową Metz 52 pentax, nie mam instrukcji polskiej, gdzie można ściągnąć polską instrukcji obsługi
Taka dostałem odpowiedź!!!!
Nie można ściągnąć , bo nie ma jej w internecie
Właśnie dlatego żeby jej za darmo nie upowszechniać , dla wyjaśnienia ktoś tłumaczył , ktoś składał , ktoś drukował
I nikt tego nie robił za darmo ! Oczywiscie firma Metz też za to nie płaciła
Więc pozostaje zamówić płatny egzemplarz za 50 zł
Normalne jaja- za lampę płaci się prawie 900 zł i żeby jeszcze za instrukcji zapłacić, czy ktoś ma pomysł gdzie można ją pobrać
moronica - Sro 19 Sie, 2015
dexdorma310878, a kupiles ja w polskim sklepie?
dexdorma310878 - Pią 21 Sie, 2015
Mam zamiar kupić- tak tylko napisałem do tej firmy, bo nie mogę znaleźć nigdzie instrukcji w internecie.....
A w dzisiejszych czasach, to chyba nie dopuszczalne by nie mogło się ściągnąć coś w PDF.
W internecie jest instrukcja do METZ 50 po Polsku, więc czemu nie ma do metz 52
moronica - Pią 21 Sie, 2015
dexdorma310878, jak kupisz z oficjalnej polskiej dystrybucji i instrukcji po polsku nie dolacza to wtedy ewentualnie mozesz narzekac. na razie marudzisz, ze ktos, kogo oklamujesz, nie chce ci dac czegos za darmo
dexdorma310878 - Pią 21 Sie, 2015
haha okłamuje, a producenci nie okłamuję hehehehe..., chcę ściagnąć instrukcje ale w PDF , tak jak mam do tv, lalptopa, aparatu i innych rzeczy.
Pytasz po co mi jak nie mam jeszcze lampy- a to moja chyba sprawa, zadałem konkretne pytanie skąd można ściągnąć, ale widzę że udzielają się ludzie którzy nie znają odpowiedzi
Nie marudzę nikogo nie zmuszam do odp.....
moronica - Pią 21 Sie, 2015
dexdorma310878 napisał/a: | Pytasz po co mi jak nie mam jeszcze lampy |
gdzie niby pytalam?
dexdorma310878 - Sro 02 Wrz, 2015
Jest polska instrukcja, mam lampę
|
|