|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu bez lustra z wymienną optyką - Sony a6000 ,Olympus OM-D E-M10, czy lumix GX7, który wybrać?
luzaczek999 - Czw 27 Sie, 2015 Temat postu: Sony a6000 ,Olympus OM-D E-M10, czy lumix GX7, który wybrać? Szukam aparatu do ok. 2500zł i jak na razie moją uwagę przykuły 3 wymienione w temacie. Nie znam się raczej na fotografii więc nie mam pojęcia który wybrać i mam nadzieję, że ktoś na tym forum mi pomoże.
Wojmistrz - Pią 28 Sie, 2015
Zerknij tutaj.
siosio - Sob 29 Sie, 2015 Temat postu: Re: Sony a6000 ,Olympus OM-D E-M10, czy lumix GX7, który wyb
luzaczek999 napisał/a: | Szukam aparatu do ok. 2500zł i jak na razie moją uwagę przykuły 3 wymienione w temacie. Nie znam się raczej na fotografii więc nie mam pojęcia który wybrać i mam nadzieję, że ktoś na tym forum mi pomoże. |
A chcesz poznać zasady fotografii?
Jeżeli nie to kup jedną z wersji Sony RX100. Z wizjerem jest RX100 III.
Wojmistrz - Sob 29 Sie, 2015
siosio, jak zmieniasz obiektywy w swoim RX100
Chris62 - Sro 09 Wrz, 2015 Temat postu: Re:
luzaczek999 napisał/a: | Szukam aparatu do ok. 2500zł i jak na razie moją uwagę przykuły 3 wymienione w temacie. Nie znam się raczej na fotografii więc nie mam pojęcia który wybrać i mam nadzieję, że ktoś na tym forum mi pomoże. |
Dlaczego akurat te trzy "przykuły" Twoją uwagę?
Na czym Ci zależy? Co chcesz fotografować?
Bo wiesz skoro nie znasz się na fotografii to może motoryzacyjnie Ci wyjaśnię - na tym wszyscy się znają, no więc na wyścigi na torze lepszy bolid F1 od auta WRC i odwrotnie na rajdach a do codziennej jazdy najlepszy może(nie musi) być VW Polo itp.
|
|