|
forum.optyczne.pl
|
 |
Opinie i uwagi - Sami zobaczcie i oceńcie
glowag - Czw 10 Kwi, 2008 Temat postu: Sami zobaczcie i oceńcie [color=red]admin_forum@optyczne.pl pisze:
> Witaj glowag,
>
> Twój Temat napisany przez Ciebie na: "forum.optyczne.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
>
> Powód: Niski poziom intelektualny postu
>
>
> Twój post:
>
>
> Temat: "Kupię Nikkor 18-200 AF-S DX VR."
>
> Tak jak w temacie.
>
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> Email wysłany do Ciebie z "forum.optyczne.pl" http://forum.optyczne.pl[/color]
>
>
Witaj admin,
Niejasne są dla mnie przesłanki do zdjęcia mojego postu.
No bo jak można wytłumaczyć usunięcie krótkiego, treściwego, konkretnego przekazu (patrz wyżej) zamieszczonego w dziale OGłOSZENIA (sic!). Logika Twojego postępowania jest tak pokrętna i zagmatwana, iż należy przypuszczać, że sam reprezentujesz bardzo niski poziom intelektualny.
Bardzo rozbawiła mnie ta sytuacja, choć ... ręce załamać można gdy się komuś coś uroi.
Pozdrawiam, glowag
mnich - Czw 10 Kwi, 2008
WTF?
RobertO - Czw 10 Kwi, 2008
Ok, juz sie wyjasnilo.
Chlopaki robili porzadki na forum no i pech chcial ze przez przypadek usuneli o jeden post za duzo. A powod jest wybierany z listy i domyslnie bylo "Niski poziom intelektualny postu"
Tak wiec prosze nie brac tego do siebie i ponownie napisac post.
Przepraszam za klopot
MC - Czw 10 Kwi, 2008
Ja sie nie chce zbytnio wtracac, ale piszac "niski poziom intelektualny postu" nie jest zbyt mile i nie chcialbym, zeby mnie to spotkalo. Chociaz z drugiej strony czasami taka uwaga az cisnie sie na usta...
RobertO - Czw 10 Kwi, 2008
Ale to jest jedna z opcji do wyboru w panelu dla moderatorow ktory jest zainstalowany jako dodatkowy Modul do forum. ktos to tak to wymyslil i do tego ustawil ta opcje jako pierwsza
mi sie tez ta opcja niezbyt podoba, ale panel jet bardzo przydatny
glowag - Czw 10 Kwi, 2008
OK, sprawę uważam za niebyłą a temat zamknięty.
|
|