forum.optyczne.pl

Błędy w działaniu - Błędnie wyświetlane daty postów

Wujek_Pstrykacz - Sob 19 Kwi, 2008
Temat postu: Błędnie wyświetlane daty postów
Coś mi się przedwczorajsze posty wyświetlają z datą wczorajszą i nawet zauważyłem że wczorajsze posty wyświetlają się z opisem "Dzisiaj". Smiesznie to wygląda jak o godz. 13.30 przy niektórych postach pisze np. "dzisiaj 20.15"
Dingo - Sob 19 Kwi, 2008

Mam podobny problem z niewłaściwą datą/godziną :???:

U mnie jednak wygląda to tak, że posty napisane wczoraj po 23.00 wyświetlają się z opisem "dzisiaj" (ale posty napisane wczoraj przed 23.00 wyświetlają się poprawnie jako "wczorajsze"). W efekcie np. w sobotę rano oglądam posty z piątku pisane między godz. 23.00 a 24.00 z błędną czasową adnotacją - np.: "dziś, godz. 23.27".

Wujek_Pstrykacz - Sob 19 Kwi, 2008

No tak właśnie mam. Czasami jest to denerwujące.
krisv740 - Czw 01 Maj, 2008

podpisuję sie pod tymi wypowiedziami!
śmisznie to wygląda!

RobertO - Czw 01 Maj, 2008

zmienilem strefe czasowa na forum, moze to cos pomoze
dajcie znac

RobertO - Pon 05 Maj, 2008

Znalazlem w ustawieniach i macie teraz wlaczona w profilu mozliwosc zmiany strefy czasowej. ogolnie dla forum jest +1h czyli strefa dla warszawy i jezeli taka ustawicie tez w profilu, powinno byc wszytko ok
LDevil - Czw 10 Lip, 2008

Mam w profilu ustawioną strefę +1 i nadal potrafię zobaczyć o 8 rano, że ostatni post w pewnym temacie został napisany dzisiaj o 23:07.
garreth - Czw 10 Lip, 2008

Mam ten sam problem co LDevil :sad:
Dranio napisał post wczoraj o 23:07, a u mnie wyświetla "dzisiaj 23:07" ... a mamy godzinę 9 rano ... :sad: (w profilu ustawione CET +1)