|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Licytacja za grosik (?)
Preskaler - Sob 12 Mar, 2016 Temat postu: Licytacja za grosik (?) Wśród wielu atakujących mnie reklam znalazłem taką i zainteresowałem się poniższym tematem przy czym nie chodzi mi o reklamowanie a informacje na temat w jaki sposób oszukują tam ludzi? Czy ktoś ma wiedze na ten temat?
Jeżeli zdecydowałeś/aś się dać szansę ogromnym oszczędnościom i nowoczesnym zakupom w Sknerus.pl - pewnie zastanawiasz się jak to działa. Bez nerwów zaraz wszystko wytłumaczę. Oto szczegółowy przewodnik, bardzo pomocny na samym początku przygody ze Sknerus.pl (jeżeli wydaje się krótki, to dlatego że jest bardzo prosty).
Krok 1: Załóż konto na Sknerus.pl i zgarnij podwójnie BIDy przy pierwszym zakupie. Kliknij na nasze ekskluzywne linki aby otrzymać tą samą zniżkę co ja.
Ta oferta wygasa: Niedziela, 13 Marzec 2016
Kod: StarterKrok 2: Znajdź aukcję, która cię interesuje i zacznij licytować
Krok 3: Jeżeli wygrywasz aukcję, następuje przekierowanie do strony transakcji płatniczych gdzie sfinalizujesz swoje zakupy z ogromną zniżką.
Krok 4: Dostaniesz zwrot wszystkich BIDów z każdej wygranej aukcji. Pamiętaj, aukcję jest bardzo łatwo wygrać, wystarczy że poświęcisz trochę czasu na licytację.
Oczywiście widzę tutaj wiele nieścisłości i niedomówień ale może ktoś zna mechanizm lub domyśla się w jaki sposób działa ten oszukańczy interes?
Niestety link nie wejdzie ale trzeba go wpisać - Sknerus.pl z podkreśleniem lub po prostu przez "Google".
chester - Sob 12 Mar, 2016
O ile pamiętam te haczyki oraz pobieżnie rzuciłem okiem na regulamin, to każde postąpienie (bid) jest płatne,czyli oni zarabialiby na liczbie postąpień. Wygrywający tu nie płaci za postąpienia, co jest ciekawym motywatorem do licytowania wyżej....
Preskaler - Sob 12 Mar, 2016
Też tak myślałem tylko nigdzie nie znalazłem tego ile kosztuje licytacja a odbywa ona sie po 2 grosze zwykle.
|
|