forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Targi Foto Video Łódź

rafalik - Pon 04 Kwi, 2016
Temat postu: Targi Foto Video Łódź
Cześć,

Jak w temacie wybieracie się może na targi do Łodzi ? Zastanawiam się czy warto jechać nigdy na nich nie byłem.

Pozdrawiam

MM - Pon 04 Kwi, 2016

Będę jak co roku, ale w tym wpadnę chyba tylko w dzień profi.
rafalik - Pon 04 Kwi, 2016

Czy każdego dnia jest to samo ? zastanawiam się ogólnie nad sobotą tylko pewnie będą tłumy ale może lepiej jest pojechać we czwartek właśnie.
MM - Wto 05 Kwi, 2016

Jak dla mnie im mniej osób w czwartek tym lepiej :razz:
rafalik - Wto 05 Kwi, 2016

Jak mi się uda wyrwać jakoś we czwartek lub piątek to przyjadę. Czuje że w sobotę może być ciężko aby zapoznać się ze sprzętem
FuzBal - Czw 07 Kwi, 2016

w tym roku główna różnica to to, że w czwartek będzie dostępny cały asortyment a w pozostałe 2 dni zabraknie np FF pentaka, możliwe że nie bedzie tez 1d X II, przy IRIXach będzie kolejka jak po karpia przed świętami ale za to w czwartek przynajmniej dla mnie są słabsze wykłady/pokazy itd... Nie wiem czy jutro będzie ta sama obsada ale przynajmniej dzisiaj było dużo BARDZO ładnych hostess w przeciwieństwie do poprzedniej edycji targów :twisted:

A jeśli ktoś będzie się wybierał jutro to z ciekawości można wpaść o 17.00 na publiczny przegląd portfolio (przy okazji będą przeglądać też moje :roll: )

MM - Pią 08 Kwi, 2016

Mnie w tym roku zainteresowały tylko drony. Była jedna baaardzo fajna oferta. Resztę przeleciałem w dwie godziny i tyle. Fotograficznie kiedyś było lepiej.