forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - Lustrzanka z Media Marketu - warto ?

roosee - Sob 16 Kwi, 2016
Temat postu: Lustrzanka z Media Marketu - warto ?
Witam serdecznie,
Jestem w 99 % przekonany do kupna Nikona D610.
Nadeszła chwila wybrania sklepu: zastanawiam się nad kupnem Nikona w Media Market lub Saturnie. Cena w tych sklepach to 5499zł za samo body, natomiast w innych sklepach jest zazwyczaj 300-400 zł droższa.
Czy warto kupowac taki sprzet z takiego sklepu ?

Sunders - Sob 16 Kwi, 2016

roosee napisał/a:
Czy warto kupowac taki sprzet z takiego sklepu ?

Jeśli jest fabrycznie zapakowany to tak, warto.

siosio - Sro 27 Kwi, 2016

Tylko skąd wiedzieć, że aparat nie był wyciągany, bo nie pochodzi ze zwrotu od innego klienta? Media dają możliwość zwrotu sprzętu w ciągu 10 czy 14tu dni .... A więc ryzyko jest wyższe.

Fabrycznie zapakowany czyli jak zapakowany? Patrzysz do środka i badasz czy nie są pomięte woreczki od akcesoriów ....?

Nikon nie plombuje pudełek.

Thailand - Wto 31 Maj, 2016

Nie wiem jak u Ciebie, ale jak ja chciałem przetestować aparat zrobić kilka zdjęć i zapytałem się czy mogę zamówić go online i a później zwrócić w ciągu 14 dni, powiedzieli, że tak jeżeli będzie nie używany, zapytałem się co to znaczy, to powiedzieli, że nie może zostać zrobione ani jedno zdjęcie, inaczej nie przyjmą aparatu. Więc nie wiem skąd ten Twój niepokój?
stalowypępek - Sro 01 Cze, 2016

W zasadzie każdy sklep internetowy przyjmuje zwroty w ciągu 14 dni, więc należałoby unikać wszelkich zakupów on-line. Trochę to paranoiczne.