|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Optyczni wzorem dla zagranicznych portali fotograficznych!
Soniak10 - Pon 27 Cze, 2016 Temat postu: Optyczni wzorem dla zagranicznych portali fotograficznych! Kochani,
wchodzę sobie dzisiaj na dpreview, patrzę, patrzę i... czuję się jakbym wszedł na OPTYCZNYCH! Dpreview zmieniło szatę graficzną swojej witryny i z typowego dla siebie, czarnego tła przeszło na charakterystyczny dla Optycznych biały kolor! Układ okienek też całkiem zbliżony.
Czyli jednak polski portal może być opiniotwórczym wzorcem dla mediów zagranicznych, prawda?!
GRATULACJE!
fides - Pon 27 Cze, 2016
Tam masz wybór
Reading mode: Light Dark http://www.dpreview.com/ -na górze po prawej
Soniak10 - Pon 27 Cze, 2016
No wiesz: ja niczego nie wybierałem, a wyświetlił mi się biały, więc chyba jest ustawiony jako domyślny, hę
Poza tym, przecież wiesz: dpreview nie może tak od razu i bezceremonialnie skopiować innej strony, więc dla niepoznaki umożliwili wybór: Light, Dark. Taki zabieg Pi-aRowy
fides - Pon 27 Cze, 2016
Ja przed snem wolę nie czytać jasnych.
muzyk - Wto 28 Cze, 2016
fides napisał/a: | Ja przed snem wolę nie czytać jasnych. |
Bo jeszcze Ci się Pentax z lodówki przyśni
Arek - Wto 28 Cze, 2016
Soniak10, nie sądzę, żeby z nas ściągali. Teraz takie trendy w projektowaniu stron, że wiele wygląda podobnie.
zakopiec - Wto 05 Lip, 2016
A że podobne jedne do drugich to widać po stronach o tematyce turystycznej. Wsio na jedno kopyto, więc ciężko posądzać o wzorowanie się na czymś.
Ale może w tym wypadku było inaczej kto to wie.
wirtualny - Sro 27 Lip, 2016
Nie od dziś wiadomo, że polski internet wyznacza standardy światowe
|
|