forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Dobra, kto jedzie na zlot (oprócz Arka i Roberta)?

maziek - Czw 21 Lip, 2016
Temat postu: Dobra, kto jedzie na zlot (oprócz Arka i Roberta)?
Ja jadę. A Wy?
komor - Czw 21 Lip, 2016

Ja jadę, mój gipsowy mistrzuuuu!!! :grin: Jankowskie z Wrocławia jadą, chyba znasz. (Konkretnie z województwa brytyjskiego jadą.)
maziek - Czw 21 Lip, 2016

W mordę, potarzamy się w gipsie!
fatman - Pią 22 Lip, 2016

Z żalem ale nie dam rady w tym roku.
Będę fotografował w Albanii i Montenegro.
I podzielę się.

Udanej zabawy!

T.B. - Pią 22 Lip, 2016
Temat postu: Re: Dobra, kto jedzie na zlot (oprócz Arka i Roberta)?
maziek napisał/a:
Ja jadę. A Wy?

My też.
Wolałeś wiedzieć, maziek? :mrgreen:

maziek - Pią 22 Lip, 2016

Czy lepiej wiedzieć? Z jednej strony człowiek żyje potem w lęku, z drugiej wie, że musi zabrać kosę ;) .
witkot - Sob 23 Lip, 2016

maziek napisał/a:
Czy lepiej wiedzieć? Z jednej strony człowiek żyje potem w lęku, z drugiej wie, że musi zabrać kosę ;) .

Ciekawie się zapowiada :mrgreen:
Nooo i ja będę.Postaram się mniej anonimowo niż rok temu :mrgreen:

maziek - Nie 24 Lip, 2016

Wielkieś mi uczynił pustki w domu mojem, mój drogi fatmanie, tym zniknieniem swojem...

No ale cóż, jest przeciwfaza, kiedyś będzie faza :) . Wikot, ja nie będę anonimowy :) .

T.B. - Nie 24 Lip, 2016

Ja to rozumiem tak, że Witkot nie będzie taki cichy i spokojny, jak w zeszłym roku. On grozi, że będzie rozrabiał :shock: Ale pod własnym nazwiskiem :smile:
maziek - Nie 24 Lip, 2016

Ja zawsze rozrabiam. Żeby pojechać na zlot to muszę Arkowi kaucje wpłacić i ona zawsze przepada ;( . Po tym jak w Tucznie wysadziliśmy bunkier Hitlera to są już kwoty sześciocyfrowe ;( .
witkot - Nie 24 Lip, 2016

T.B. napisał/a:
Ja to rozumiem tak, że Witkot nie będzie taki cichy i spokojny, jak w zeszłym roku. On grozi, że będzie rozrabiał :shock: Ale pod własnym nazwiskiem :smile:

Tylko mi tu nie wyolbrzymiaj z tym rozrabianiem bo sią zamknę w sobie i będzie po imprezie :mrgreen:

maziek-miło mi będzie poznać :wink:

Wujek_Pstrykacz - Pon 25 Lip, 2016

Nikt się nie chce przyznać, że jedzie poza paroma osobami, które i tak wszyscy znają z kronik policyjnych. :razz:
Reszta to chyba nie forumowicze tylko czytelnicy głównej. :razz:

maziek - Pon 25 Lip, 2016

Wujek, ale Ty jedziesz?

Jak dożyje do czwartku to przyjadę :razz:
T.B. - Pon 25 Lip, 2016

Dożyjesz, dożyjesz - złego diabli nie biorą :grin:
komor - Pon 25 Lip, 2016

Wujek nie pojedzie na zlot dopiero wtedy, jak globalne ocieplenie spowoduje podniesienie się wód oceanów aż do okolic Tych. No chyba że zlot będzie wtedy w Tatrach.
maziek - Pon 25 Lip, 2016

Wujek nie opuścił żadnego? Ty Wujek uważaj, oni Cię żywicą zaleją i będą pokazywać "najstarszego i obecnie już dożywotniego stażem uczestnika".
T.B. - Pon 25 Lip, 2016

Z dopiskiem "Wujek, jak żywy" :wink:

A gdzie się podziały moje małpy :?:

witkot - Pon 25 Lip, 2016

T.B. napisał/a:

A gdzie się podziały moje małpy :?:

Pakują się na zlot :mrgreen:

Wujo-Marcina w tym roku nie będzie ale liczę że wspólnych tematów lotniczych nie zabraknie :wink: :razz: :?:

Tematy będą, a szczególnie o Ostrawie :razz:
witkot - Pon 25 Lip, 2016

Wujek_Pstrykacz napisał/a:
Tematy będą, a szczególnie o Ostrawie :razz:

Dokładnie- bo zapowiada się świetna obsada w tym roku.

janko125 - Wto 26 Lip, 2016

Jakie atrakcje są na takich zlotach?
komor - Wto 26 Lip, 2016

Janko:

http://www.optyczne.pl/98...ptyczne.pl.html

matys - Wto 26 Lip, 2016

Inni nie chcą, to ja się ujawnię. Też jadę :mrgreen: :cool:
Pierwszy raz. Z urlopem w Polsce się zgrało i blisko mam więc nie było opcji żeby nie pojechać.
Trasa Londyn > Berlin > Lubin już zaliczona :wink:
Teraz tylko na zamek muszę dojechać.

Tak przy okazji. Jadę sam z Lubina przez: Prochowice, Wrocław(obwodnica), Ząbkowice Śl., Kłodzko.
Mam 3 miejsca w aucie, jak komuś pasuje i chcę się zabrać to proszę dać znać.

Monastor - Wto 26 Lip, 2016

Zastanawiałem się czy nie przyjechać ale niestety w tym roku i terminie jestem w rozjazdach służbowo.
komor - Sro 27 Lip, 2016

Jak coś to ja też mam 3 miejsca w aucie z Wro > zlot > Wro. (matys, ale z Tobą się nie zabiorę, bo w sobotę najprawdopodobniej będę musiał wieczorem być we Wro na parę godzin.)
maziek - Sro 27 Lip, 2016

Paradoksalnie, będę jechał przez Wroc, bo tam robię zrzut części załogi - i z Wroca też mam 3 miejsca.
Wujek_Pstrykacz - Sro 27 Lip, 2016

Ja jadę ze śląska i też mam 3 miejsca w aucie, ale przez Wro. nie jadę :razz:
T.B. - Sro 27 Lip, 2016

Nie wszyscy jadą przez Wrocław, ale wszyscy (chyba) jadą przez Trzebieszowice.
Jeśli ktoś, przez przypadek, nigdy tam nie był, to podpowiadam, żeby do zamku jechać przez ten mostek:
Kod:
https://www.google.pl/maps/@50.3462427,16.7860236,3a,75y,71.84h,79.64t/data=!3m6!1e1!3m4!1swJaXyxG1o030z_hDsNotZA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=pl

Link trzeba przekopiować ręcznie do przeglądarki, bo zwykły mechanizm forum nie radzi sobie z nim.

Ci, którzy jadą od strony Kłodzka (z miejscowości Wrocław na przykład), nie skręcają przy pierwszym znaku do zamku, tylko przejeżdżają prawie (z naciskiem na "prawie", bo to bardzo długa wieś jest) całą wieś i w lewo, tak jak na obrazku.

Ci, którzy jadą przez chęchy od Lądka-Zdroju, mają ten mostek po prawej, prawie (z naciskiem na "prawie", bo to bardzo długa wieś jest) na początku wsi od ich strony patrząc.

Traktor się mieści i mostek wytrzymuje. Autobus - nie sprawdzałem. Ale jak już ktoś pokona swój strach i mostek, to tędy jest o wiele wygodniej i prościej.

Cwaniak, chce zgarnąć nagrodę w konkursie na zdjęcie i przez "mostek" drogę daje... Wytrzyma, ja, ja, naturlich... guten mostek.
T.B. - Sro 27 Lip, 2016

maziek napisał/a:
Cwaniak, chce zgarnąć nagrodę w konkursie na zdjęcie...

Trzeba sobie jakoś radzić w życiu :neutral:

[ Dodano: Sro 27 Lip, 2016 21:04 ]
maziek,
a tak dokładnie, to Ty o której będziesz jechał? :mrgreen:

Wroc 14-15 cirka about.
Wujek_Pstrykacz - Sro 27 Lip, 2016

Ja wcześniej przetestuje ten mostek, koło 15tej na miejscu. :razz:
matys - Sro 27 Lip, 2016

Tez mi to coś podejrzanie wyglądało, ten mostek :twisted:
Wyglada na to, że wszyscy w pojedynkę jadą, jak tak dalej pójdzie to parkingu braknie. Domniemam, że TB chciał rozwiązać ten problem zanim sie pojawi.

komor - Sro 27 Lip, 2016

Jeśli nowy awatar kolegi T.B. przedstawia jego naturalną fizjonomię (no bo przecież tymi trzema małpami z poprzedniego awataru raczej nie jest), to wystarczy, że stanie na drodze obok mostku i wszyscy obligatoryjnie skręcą tam, gdzie zamierza nas skierować.
Wujek_Pstrykacz - Czw 28 Lip, 2016

U mnie leje niemiłosiernie, mam nadzieję że nie zawiozę tej pogody na zlot :razz:
ophiuchus - Czw 28 Lip, 2016

Chlapnijcie kolejkę w moim imieniu! :]
T.B. - Czw 28 Lip, 2016

To się da zrobić :smile:
Wojmistrz - Pią 29 Lip, 2016

Pozazdrościć choćby pogody :)
muzyk - Pią 29 Lip, 2016

T.B. napisał/a:
To się da zrobić

Eee, badyle, balony, trawa i chata... a chleb w szkle nieostry...
Brzydko :razz:

bhpchmiel - Pią 29 Lip, 2016

"Zazdraszczam" możliwości wspólnego spotkania :zalamany: :cool:
Witek rozumiem, że z Wujkiem uzgodnicie kwestię lokalizacji w burakach w Ostravie? :mrgreen:

T.B. - Pią 29 Lip, 2016

A kto by się tu burakami zajmował :mrgreen:
witkot - Nie 31 Lip, 2016

Martino - wszystko po staremu
Buraki czy to są czy nie -zawsze będą burakami :mrgreen:
Pozdrowionko ze zlotu.

bhpchmiel - Nie 31 Lip, 2016

Witek, no to super:)
Ja właśnie kończę z tymi fotkami, o których Ci mówiłem:)))
Nawet jest jeden rodzynek 1/10:))))))

Wujek_Pstrykacz - Nie 31 Lip, 2016

Ten wątek już się zdezaktualizował, zapraszam do dyskusji o Zlocie TU: http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=29687