|
forum.optyczne.pl
|
 |
Obiektywy fotograficzne - Sprzedaż obiektywu
magda-i - Sob 13 Sie, 2016 Temat postu: Sprzedaż obiektywu Hej, kupiłam aparat Panasonic Lumix GF6, w zestawie miał dwa obiektywy. Jestem amatorką, dlatego doradzono mi żebym jeden obiektyw sprzedała, a mianowicie LUMIX G VARIO 45-150mm f/4.0-5.6 ASPH MEGA O.I.S. i tu moje pytanie, wiecie gdzie najlepiej sprzedać taki obiektyw, olx, allegro czy są jeszcze jakieś lepsze opcje? Obiektyw będzie nowy, nie używany.
fatman - Sob 13 Sie, 2016
Allegro albo forum Olympusa.
magda-i - Sob 13 Sie, 2016
A myślisz ze bedzie problem ze sprzedażą takiego obiektywu?
komor - Sob 13 Sie, 2016
Na pewno zależy od ceny. A czemu jednak chcesz go sprzedać? Fakt, że jesteś amatorką nie oznacza, że nie chciałabyś czasem zrobić jakiegoś zbliżenia. Sprawdziłaś, jakie możliwości daje Ci ten jeden obiektyw, który Ci zostanie?
magda-i - Sob 13 Sie, 2016
Mam niestety budżet studencki i to jest główny powód, przygodę z fotografowaniem dopiero zaczynam, dlatego doradzono mi że ten podstawowy LUMIX G VARIO 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH MEGA O.I.S. na początek mi wystarczy. Ewentualnie w przyszłości będe inwestować, jeśli budżet pozwoli i chęci Pytanie moje głównie wynika z tego, że zastanawiam się czy kupić Panasonic lumix gf6 z dwoma obiektywami za 1850 zł i jeden sprzedać, czy kupić olympus e-pl6 z jednym obiektywem za 1200zł... Co myslisz?
|
|