|
forum.optyczne.pl
|
 |
Filtry, konwertery i soczewki - Filtr polaryzacyjny-jaki wybrać
DG - Sro 14 Maj, 2008 Temat postu: Filtr polaryzacyjny-jaki wybrać Chcę kupić :
osłonę na LCD: szkło hartowane czy folia poliwęglanowa (czy jest to bezpieczne dla LCD)
filtr polaryzacyjny - przeznaczenie plaża, widoczki pod wodą, krajobraz
nie wiem od czego zacząć wybór
torbę na 40D
Z kasą jestem ograniczony więc nie mogę szaleć
Pozdrawiam forumowiczów...
lupus - Czw 15 Maj, 2008
Jeśli chodzi o polarka http://forum.optyczne.pl/...der=asc&start=0 . Temat znajduje się pozycję pod Twoim, aktualnie założonym.
Jeśli chodzi o torby to już wszystko zależy od własnych upodobać. Osobiście siedziałem 3 tygodnie na Alledrogo, aż kupiłem torbę w sam raz. Z tego co słyszałem nie warto kupować Lowepro, podobno po roku cała się rozpada (możliwe że naciągane, ale tak słyszałem paro-krotnie w różnych sklepach fotograficznych w Krakowie).
MM - Czw 15 Maj, 2008
lupus napisał/a: | Z tego co słyszałem nie warto kupować Lowepro, podobno po roku cała się rozpada (możliwe że naciągane, ale tak słyszałem paro-krotnie w różnych sklepach fotograficznych w Krakowie). |
Niech ci "spece" bzdur nie gadają bo śmiać mi się chce. Używam produktów tej firmy i są nie do zdarcia. Ciekawe czy produkt który się "rozpada" po roku tak by wyglądał jak moja torba foto, która po po kilku latach codziennego używania i dzwigania czasami po kilkanaście kilogramów sprzętu wygląda na zaledwie zakurzoną
Paweł_G - Pią 16 Maj, 2008
Rozpadająca się Lowepro? Wolne żarty.
heding - Pią 16 Maj, 2008
Sam mam Nova 2 w wersji sprzed jakichś 8 lat i kompletnie brak śladów jakiegokolwiek zużycia..
a tak BTW czy właśnie tak upychacie złączone szkło z puszką jak na obrazku poniżej??
ja robię dokładnie odwrotnie, znaczy najpierw pucha a szkło lufą do góry? nie mówię o torbach, gdzie da się położyć sprzęt poziomo...
DG - Pon 19 Maj, 2008
A co z zabezpieczeniem LCD, jakie macie doświadczenia?
MM - Pon 19 Maj, 2008
DG napisał/a: | A co z zabezpieczeniem LCD, jakie macie doświadczenia? |
Czytałeś ten wątek?
DG - Pon 19 Maj, 2008
Lupus, do ciebie to pytanie
Jaką torbe kupiłeś, i ile kaski poszło, jeśli to nie tajemnica
|
|