|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe kompakty - Panasnic TZ100 problemy z WIFI
zuku - Nie 03 Wrz, 2017 Temat postu: Panasnic TZ100 problemy z WIFI Chciałbym skorzystać z możliwości przesłania zdjęć do komputera przez WIFI, aparat łączy mnie z wprowadzaną nazwą komputera, wykrywa udostępniony folder, wpisuję nazwę użytkownika i hasło wyskakuje mi że "Połączono", dochodzę do wyboru zdjęcia klikam wyślij wyskakuje "Trwa wysyłanie" i za chwilkę "Połączenie nie powiodło się" i tak za każdym razem.
Czy ktoś miał taki problem z WIFI na aparatach Panasonika i czy udało mu się go rozwiązać?
vonorlik - Nie 03 Wrz, 2017 Temat postu: Re: Panasnic TZ100 problemy z WIFI
zuku napisał/a: | Chciałbym skorzystać z możliwości przesłania zdjęć do komputera przez WIFI, aparat łączy mnie z wprowadzaną nazwą komputera, wykrywa udostępniony folder, wpisuję nazwę użytkownika i hasło wyskakuje mi że "Połączono", dochodzę do wyboru zdjęcia klikam wyślij wyskakuje "Trwa wysyłanie" i za chwilkę "Połączenie nie powiodło się" i tak za każdym razem.
Czy ktoś miał taki problem z WIFI na aparatach Panasonika i czy udało mu się go rozwiązać? |
Hej, w pierwszej kolejności sprawdziłbym faktyczny stan uprawnień na folderze udostępnionym, może jest udostępniony ale tylko " do odczytu".
zuku - Pon 04 Wrz, 2017
Tak dokładnie, dopiero jak w zaawansowanych opcjach udostępniania folderu poustawiałem wszystkie prawa to zaczęło działać. dzięki
|
|