forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Canon organizuje fotograficzny konkurs internetowy Fan Foto

5kbFlashMemory - Pon 19 Maj, 2008
Temat postu: Canon organizuje fotograficzny konkurs internetowy Fan Foto
http://www.canon.pl/marke...y/id,612.htmlml
Monastor - Pon 19 Maj, 2008

Cytat:
do zdobycia jest 14 aparatów cyfrowych PowerShot SX100 IS. Model ten wyposażony jest w matrycę o rozdzielczości ośmiu megapikseli, procesor Digic III gwarantujący znakomitą wydajność, a także zadziwiający optyczny zoom o 10-krotnym przybliżeniu. Sprawia to, że aparat idealnie nadaje się do wykonywania fantastycznej jakości zdjęć z meczów.

:mrgreen: :lol:
Nie wiem jakie są wymagania co do jakości zdjęć, ani jak mocno będą dawać po oczach reflektory na euro, ale opis nagród jest bardzo reklamowy :smile:

Paweł_G - Pon 19 Maj, 2008

Eeee jakby można było wygrać EF 500/4 IS L albo choćby 100-400 L to bym się pokusił :razz:
MM - Pon 19 Maj, 2008

Przy takich nagrodach to nawet nie chce mi się niczego wysyłać ...
heding - Pon 19 Maj, 2008

L-ki powinni dawać i to przynajmniej z 1200mm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
k1caj_ns - Pon 19 Maj, 2008

Może oni z tym konkursem biją do ludzi którzy mają komórki z 3 mpix camerą ?? :razz:

Bo po co komuś kompakt jak już ma lustro? Co prawda od przybytku głowa nie boli ale tak jak napisał MM ,że nawet mu się nie chce wysyłać zdjęć :???:

MM, jakbyś doczytał to znalazłbyś informację o głównej nagrodzie... a jest to wstęp na mecz euro jako fotografa. Stoisz przy linii razem z resztą i focisz na wielkiej imprezie. Moim zdaniem byłoby to fajne doświadczenie. Zdaje się, że można też zgarnąć Canona 450D, a to całkiem fajna puszka. Jako podstawowa dla takich jak ja i jako dodatkowa dla takich jak Ty... albo dobra puszka do opchnięcia i zdobycia kasy na jakieś fajne szkła dla takich jak Ty i ja :mrgreen:

Niemniej nie zamierzam startować, nie mam pomysłu, a i wielkim fanem futbolu nie jestem.

MM - Pon 19 Maj, 2008

To by w sumie była niezła puszka dla mojej ładniejszej połowy. Ja na zapas czegoś innego niż 20/30/40D nie biorę :wink:

Może faktycznie coś wysłać...
Takie coś się nada? :mrgreen: Ze śmiglaka ciężko o lepszą jakość :razz:

MM, to zależy od poziomu innych nadesłanych prac. Myślę, że bardziej chodzi im o to, żebyś się wymalował w barwy ulubionej drużyny, machał wielkim sztandarem i zwisał z poprzeczki bramki... ale to tylko moja interpretacja tematu :mrgreen:
heding - Pon 19 Maj, 2008

MM napisał/a:
Ze śmiglaka ciężko o lepszą jakość

no to chyba teraz trzeba samemu nauczyć się latać :mrgreen:

Elian - Pon 02 Cze, 2008

To proste zdjęcie bez pomysłu i koncepcji ..gdzie tu jakiś punkt który przykłuje uwagę. Tysiac razy widziane raz sfotografowane i tak zapadnie w sercu ze juz zostanie.
palindrom - Pon 02 Cze, 2008

Myślicie, że gdy poproszę o obiektyw Pentaxa jako nagrodę, to mi dadzą? :mrgreen:
krisv740 - Pon 02 Cze, 2008

pewnie, a nawet dwa :mrgreen:
heding - Pon 02 Cze, 2008

to ja poproszę o D300 :mrgreen: