|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Canon organizuje fotograficzny konkurs internetowy Fan Foto
5kbFlashMemory - Pon 19 Maj, 2008 Temat postu: Canon organizuje fotograficzny konkurs internetowy Fan Foto http://www.canon.pl/marke...y/id,612.htmlml
Monastor - Pon 19 Maj, 2008
Cytat: | do zdobycia jest 14 aparatów cyfrowych PowerShot SX100 IS. Model ten wyposażony jest w matrycę o rozdzielczości ośmiu megapikseli, procesor Digic III gwarantujący znakomitą wydajność, a także zadziwiający optyczny zoom o 10-krotnym przybliżeniu. Sprawia to, że aparat idealnie nadaje się do wykonywania fantastycznej jakości zdjęć z meczów.
|
Nie wiem jakie są wymagania co do jakości zdjęć, ani jak mocno będą dawać po oczach reflektory na euro, ale opis nagród jest bardzo reklamowy
Paweł_G - Pon 19 Maj, 2008
Eeee jakby można było wygrać EF 500/4 IS L albo choćby 100-400 L to bym się pokusił
MM - Pon 19 Maj, 2008
Przy takich nagrodach to nawet nie chce mi się niczego wysyłać ...
heding - Pon 19 Maj, 2008
L-ki powinni dawać i to przynajmniej z 1200mm
k1caj_ns - Pon 19 Maj, 2008
Może oni z tym konkursem biją do ludzi którzy mają komórki z 3 mpix camerą ??
Bo po co komuś kompakt jak już ma lustro? Co prawda od przybytku głowa nie boli ale tak jak napisał MM ,że nawet mu się nie chce wysyłać zdjęć
MM, jakbyś doczytał to znalazłbyś informację o głównej nagrodzie... a jest to wstęp na mecz euro jako fotografa. Stoisz przy linii razem z resztą i focisz na wielkiej imprezie. Moim zdaniem byłoby to fajne doświadczenie. Zdaje się, że można też zgarnąć Canona 450D, a to całkiem fajna puszka. Jako podstawowa dla takich jak ja i jako dodatkowa dla takich jak Ty... albo dobra puszka do opchnięcia i zdobycia kasy na jakieś fajne szkła dla takich jak Ty i ja
Niemniej nie zamierzam startować, nie mam pomysłu, a i wielkim fanem futbolu nie jestem.
MM - Pon 19 Maj, 2008
To by w sumie była niezła puszka dla mojej ładniejszej połowy. Ja na zapas czegoś innego niż 20/30/40D nie biorę
Może faktycznie coś wysłać...
Takie coś się nada? Ze śmiglaka ciężko o lepszą jakość
MM, to zależy od poziomu innych nadesłanych prac. Myślę, że bardziej chodzi im o to, żebyś się wymalował w barwy ulubionej drużyny, machał wielkim sztandarem i zwisał z poprzeczki bramki... ale to tylko moja interpretacja tematu
heding - Pon 19 Maj, 2008
MM napisał/a: | Ze śmiglaka ciężko o lepszą jakość |
no to chyba teraz trzeba samemu nauczyć się latać
Elian - Pon 02 Cze, 2008
To proste zdjęcie bez pomysłu i koncepcji ..gdzie tu jakiś punkt który przykłuje uwagę. Tysiac razy widziane raz sfotografowane i tak zapadnie w sercu ze juz zostanie.
palindrom - Pon 02 Cze, 2008
Myślicie, że gdy poproszę o obiektyw Pentaxa jako nagrodę, to mi dadzą?
krisv740 - Pon 02 Cze, 2008
pewnie, a nawet dwa
heding - Pon 02 Cze, 2008
to ja poproszę o D300
|
|