forum.optyczne.pl

Cyfrowe lustrzanki - Zmiana jezyka w Canon 400D

SmA_ll - Sro 21 Maj, 2008
Temat postu: Zmiana jezyka w Canon 400D
Witam ! Mam pytanie :) Mam mozliwosc kupna Canona 400D w UK a tam jest tylko angielskie menu czy jest mozliwosc przeinstalowania softa z polskim jezykiem i czy duzy z tym problem ? Z gory dziekuje za pomoc ! POzdrawiam
marekf - Sro 21 Maj, 2008

ale na pewno jest tam tylko język angielski?? ja mam aparat z Niemczech i miałem normalnie polski u ciebie też powinien ale nie jestem do końca pewien

Tzn wiesz ;) nie jestem pewien czy jest tylko ang :) mozliwe ze w jezykach jest polski rowniez :) skoro to europa to powinien byc :) ale w razie czego pytam :) czy jest mozliwosc :) wielkie dzieki za podpowiedz :)
MichalP - Sro 21 Maj, 2008

wydaje mi się, że to nie zależy od kraju w którym aparat jest sprzedawany tylko od firmware. No i stało się - firmware 1.1.1 i kolejne zawierają język polski - oto dowód http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6375. Wystarczy update jeśli firmware jest starszy i gotowe - mamy menu polskie :mrgreen: a proste jest to jak budowa cepa - opis w instrukcji albo załączony do firmware

Wielkie dzieki :*
fotokrak - Sro 21 Maj, 2008

ja sobie wgrałem nowy soft i mam j. Polski
pewnie ci co kupują teraz mają j. polski wgrany, chyba że gdzieś jakaś sztuka przeleżała rok gdzieś w magazynie, ale to i tak nie problem.

kozidron - Czw 22 Maj, 2008

ja to zrobiłem z pół roku temu i wszystko gra, tylko pamietaj o naładowanej bateri podczas upgrade'tu
SmA_ll - Sob 24 Maj, 2008

Dziekuje wam bardzo :D :D:D:D:D