|
forum.optyczne.pl
|
 |
Błędy w działaniu - Galerie
heding - Sob 24 Maj, 2008 Temat postu: Galerie Dlaczego przy klikaniu na oceny pod zdjęciami z prywatnej galerii pojawia się komunikat "Błąd Ogólny Nie posiadasz uprawnień " Jest tak u mnicha, jest tam 8 ocen a żadnej nie da się zobaczyć...
igorax - Sob 24 Maj, 2008
Mam to samo, ale to chyba chodzi o to, że nie należy się do użytkowników uprawnionych do korzystania z galerii - i dlatego nie można wejść oglądać komentarzy, trochę dziwne.
RobertO - Sob 24 Maj, 2008
no bo tworca moda do forum umozliwiajacego robienie prywatnych galerii nie przewidzial takiej opcji. nie wiedzialem o tym i pracuje zeby mozna bylo oceniac i komentowac
Ocenianie juz powinno dzialac
walcze jeszcze z komentarzami
komentarze tez wydaja sie zrobione
dajcie znac czy dziala
violinman23 - Sob 24 Maj, 2008
A gdybym ja chciał dodać zdjęcie to co zrobić? Bo klikając "album" - "moje prywatne galerie" wyskakuje "Prywatne galerie są wyłączone". Galerie są for mods only?
goltar - Sob 24 Maj, 2008
violinman23, poczytaj http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=3189
violinman23 - Sob 24 Maj, 2008
Ok, dzięki Sorry za drobne zamieszanie, ale przeoczyłem tamten temat. No, to niewiele mi zostało
MM - Sob 24 Maj, 2008
violinman23 napisał/a: | Ok, dzięki Sorry za drobne zamieszanie, ale przeoczyłem tamten temat. No, to niewiele mi zostało |
Są na tym forum wątki, gdzie pokazujemy swoje zdjęcia. Jeżeli pokażesz się z dobrej strony to może admin zrobi wyjątek dla moda z konkurencyjnego forum
violinman23 - Nie 25 Maj, 2008
Mod z konkurencyjnego.... Wiec chociażby dlatego nie zrobi Pozdrawiam
|
|