forum.optyczne.pl

Błędy w działaniu - Galerie

heding - Sob 24 Maj, 2008
Temat postu: Galerie
Dlaczego przy klikaniu na oceny pod zdjęciami z prywatnej galerii pojawia się komunikat "Błąd Ogólny Nie posiadasz uprawnień " Jest tak u mnicha, jest tam 8 ocen a żadnej nie da się zobaczyć...
igorax - Sob 24 Maj, 2008

Mam to samo, ale to chyba chodzi o to, że nie należy się do użytkowników uprawnionych do korzystania z galerii - i dlatego nie można wejść oglądać komentarzy, trochę dziwne.
RobertO - Sob 24 Maj, 2008

no bo tworca moda do forum umozliwiajacego robienie prywatnych galerii nie przewidzial takiej opcji. nie wiedzialem o tym i pracuje zeby mozna bylo oceniac i komentowac

Ocenianie juz powinno dzialac
walcze jeszcze z komentarzami

komentarze tez wydaja sie zrobione
dajcie znac czy dziala

violinman23 - Sob 24 Maj, 2008

A gdybym ja chciał dodać zdjęcie to co zrobić? Bo klikając "album" - "moje prywatne galerie" wyskakuje "Prywatne galerie są wyłączone". Galerie są for mods only?
goltar - Sob 24 Maj, 2008

violinman23, poczytaj http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=3189
violinman23 - Sob 24 Maj, 2008

Ok, dzięki :) Sorry za drobne zamieszanie, ale przeoczyłem tamten temat. No, to niewiele mi zostało :P
MM - Sob 24 Maj, 2008

violinman23 napisał/a:
Ok, dzięki :) Sorry za drobne zamieszanie, ale przeoczyłem tamten temat. No, to niewiele mi zostało :P

Są na tym forum wątki, gdzie pokazujemy swoje zdjęcia. Jeżeli pokażesz się z dobrej strony to może admin zrobi wyjątek dla moda z konkurencyjnego forum :wink:

violinman23 - Nie 25 Maj, 2008

Mod z konkurencyjnego.... :P Wiec chociażby dlatego nie zrobi :twisted: Pozdrawiam