forum.optyczne.pl

Lornetki - AIR SHOW w Radomiu

Wiking69 - Pią 24 Sie, 2018
Temat postu: AIR SHOW w Radomiu
Kochani jutro w Radomiu jest AIR SHOW , będzie można spędzić fajny dzień z rodziną podziwiając wszystko co lata . Pogoda się niestety pogorszy ale i tak warto jechać . Ja niestety jutro pracuję dlatego mam prośbę do tych którzy kochają samoloty . Kiedy już będziecie na miejscu , zwróćcie uwagę z jakich lornetek korzystają wasi sąsiedzi . Będzie tam ogromna ilość sprzętu optycznego i obserwacyjnego . Ciekawy jestem czy nadal będzie najwięcej Rosyjskich lornetek . A może będzie kilka Nikonów WX . Pozdrawiam
widoczek - Pon 27 Sie, 2018

Nie byłem bo zaliczyłem wypad nad morze ale jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów był i jak wrażenia :smile:
ponidziak - Pon 27 Sie, 2018

Widoczek, nic straconego. Jesli ktoś mieszka na Śląsku czy Małopolsce, to niedaleko, w Ostrawie corocznie odbywa się podobna impreza dni nato we wrześniu. Kolega był parę razy i bardzo chwalił.
Wiking69 - Pon 27 Sie, 2018

Pokazy lotnicze w Radomiu to tysiące pasjonatów z rodzinami . I setki lornetek w akcji . Szkoda że nie było nikogo z forum lornetkowego . Byłem ciekawy czy po sprzęcie obserwacyjnym widać wzrost gospodarczy :) . Ilość luksusowych samochodów na ulicach może przyprawić o ból głowy . Gdyby każdy właściciel nowego Land Rovera , Audi czy BMW kupił Swarovskiego , Zeissa lub Leicę . Przedstawiciele handlowi tych firm zacierali by ręce z radości . Nad morzem widziałem że wielu turystów używa jeszcze Rosyjskich lornetek . Dobrze że chociaż myśliwi nie żałują kasy na lornetki .