forum.optyczne.pl

Lornetki - Relacja z festiwalu lornetkowego w Łochowie na YouTube

Wiking69 - Sob 01 Lut, 2020
Temat postu: Relacja z festiwalu lornetkowego w Łochowie na YouTube
Na YouTube jest dużo filmów relacjonujących imprezy i spotkania pasjonatów , obserwujących przyrodę przez lornetki i teleskopy . Zwykłe amatorskie filmy kręcone przy okazji wspólnej zabawy . Zdjęcia nie oddają tej atmosfery i radości jaką mamy bawiąc się lornetkami . W dodatku jest to świetna promocja wszelkiego sprzętu obserwacyjnego . Może na wiosnę w Łochowie nakręcimy kilka albo kilkanaście filmików i umieścimy na YouTube . Zwykłe filmiki nakręcone smartfonami , nie jesteśmy przecież gorsi od naszych kolegów z innych krajów . Zaraźmy naszą pasją innych :)
Arek - Sob 01 Lut, 2020

Bardzo dobry pomysł.
Wiking69 - Sob 01 Lut, 2020

Cisza .... Nikt się nie wychyla , strach w oczach :) . Można by pomyśleć że ludzie którzy lubią obserwować przyrodę przez lornetki to ponuraki :( . A ludzie którzy obserwują gwiazdy na nocnym niebie to smutasy i odludki którzy w samotności podglądają sąsiadki . A może pokażemy innym że to wspaniała zabawa i relaks , dla nas i naszych rodzin .
NoVik - Nie 02 Lut, 2020

Pomysł jak najbardziej odpowiedni. Coś takiego być powinno. Osobiście nie lubię wszelkiego rodzaju 'jutuberów' i nie oglądam vlog'ów. Jakiś fajny reportaż z TAKIEGO festiwalu z PRZYJEMNOŚCIĄ bym obejrzał.
Chociaż, nie wiem... Zaostrzy tylko mój apetyt.

bewithed - Pon 03 Lut, 2020

Jestem za, no i mam jeszcze dodatkowy wniosek formalny. Czy wzorem innych festiwali możemy podczas festiwalu obserwacyjnego liczyć na obecność modelek, które byłyby przecież bardzo wdzięcznym obiektem obserwacji porównawczych... ;) ?
RoboBat - Pon 03 Lut, 2020

Bewithed - zawsze możesz zabrać jakieś modelki ze sobą w razie jakbyś miał sie rozczarować. Ale pomysł dobry he, he.
ppv - Pon 03 Lut, 2020

eee a ja np bym nie chciał być filmowany :-(
Arek - Wto 04 Lut, 2020

Ucharakteryzujemy Cię. Nikt Cię nie pozna :)
Wiking69 - Pon 17 Lut, 2020

Festiwal w Łochowie to doskonała okazja żeby kupić na miejscu wymarzoną lornetkę . O ile cena będzie atrakcyjna :) . Przypomnę wam że kilka lat temu w Łochowie Zeissa Victory 8x32 FL można było kupić za 3200 zł . W sklepie kosztował wtedy ponad 5000 zł . Obecnie cena tego modelu w sklepie Szustera wynosi 8800 zł :( . A Zeissa Victory 10x32 FL można było kupić za 3300 zł , Mnich skorzystał ( gratulacje Adamie ) . Gdyby wystawcy z wyprzedzeniem przedstawili swoją ofertę cenową specjalnie na wiosenny festiwal w Łochowie . Wielu uczestników wcześniej przygotowało by gotówkę ( tak żeby żona nie wiedziała :) ) . Wszyscy byliby zadowoleni . Arku ... może warto poprosić wystawców .