|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej - Jaki aparat wybrać Olympus E520 czy Sony Alpha 350
dario4 - Sro 04 Cze, 2008 Temat postu: Jaki aparat wybrać Olympus E520 czy Sony Alpha 350 Witam wszystkich B.serdecznie jestem nowym na forum dotychczas się przyglądałem wypowiedziom innych lecz teraz mam pytanie dotyczące tych dwóch lustrzanek Olimpus E520 nowy model, a Sony Alpha 350 wiadomo jakiś czas już jest na rynku .Jestem amatorem i właśnie chce sie przesiąść z kompakta na lustro ,chcę na początek wydać ok3000tyś i nie jestem fanatykiem jakości aczkolwiek chciałby dość dobry aparat w tej cenie interesuje mnie tylko sprzęt z L.View powiem otwarcie/ wygoda / użytkowania.Proszę o poradę
MC - Sro 04 Cze, 2008
Jesli Sony, to lepiej A300. Co do E-520 to sie nie wypowiem, bo nie widzialem.
mnich - Sro 04 Cze, 2008
MC napisał/a: | Jesli Sony, to lepiej A300 |
Zgadzam się, najlepszy kompromis pomiędzy A200 i A350.
Pytanie jakie szkło Cię interesuje?
Ostegolectric - Sro 04 Cze, 2008 Temat postu: Re: Jaki aparat wybrać Olympus E520 czy Sony Alpha 350
dario4 napisał/a: | estem amatorem i właśnie chce sie przesiąść z kompakta na lustro ,chcę na początek wydać ok3000tyś i nie jestem fanatykiem jakości aczkolwiek chciałby dość dobry aparat w tej cenie interesuje mnie tylko sprzęt z L.View powiem otwarcie/ wygoda / użytkowania.Proszę o poradę |
skoro tak to możesz śmiało wybrać Olka e-510 z dwoma obiektywami i jeszcze zostanie Ci na dobrą kartę, torbę może jakiś statyw lub lampa? jak nie to zostanie Ci na wycieczkę, bedziesz miał co fotografować:)
|
|