|
forum.optyczne.pl
|
 |
Opinie i uwagi - Reakcja na pw do admina
heding - Sro 04 Cze, 2008 Temat postu: Reakcja na pw do admina wysłałem pw odnośnie nieznajdowania strony forum, problem pojawia się regularnie z opisem HTTP 404 , pw wysłana 27 maja a reakcji... no cóż...laurka...
komor - Sro 04 Cze, 2008
A ładnie to tak się skarżyć?
Chyba RobertO jest na urlopie, bo ja też napisałem 2 czerwca „skargę” na temat koloru komunikatów błędu i do teraz nie została jeszcze rozpatrzona... Skandal. Ale ten internet nas rozbestwił, jak nie ma reakcji w pięć minut to się zaczynamy niecierpliwić... A kiedyś to nawet telegram szedł pół dnia...
heding - Sro 04 Cze, 2008
może gołębiem wysłał
RobertO - Czw 05 Cze, 2008
heding, nic nie odpisalem bo nie mam pojecia jak ci pomoc na dzien dzisiejszy. nie wiem co moze byc przyczyna. poprosze o wiecej szczegolow. czy probowales pod roznymi przegladarkami? moze z jakiegos proxy korzystasz. czy blad sie pojawia sporadycznie i poodswiezeniu strony jest ok? jesli trwa to jakis czas to jak dlugo?
komor, jak dla mnie to szczegol jest i zajme sie tym w wolnej chwili bo musze poszukac gdzie to siedzim, a biorac pod uwage moja znajomosc PHP i CSS no troche czasu mi to zajmie
|
|