forum.optyczne.pl

Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej - Wracam, proszę o pomoc w zakupie

Adrianmeister - Sro 09 Gru, 2020
Temat postu: Wracam, proszę o pomoc w zakupie
Cześć koleżanki i koledzy,
czas płynie, lata mijają szybko. Chcę wrócić do fotografii i szukam odpowiedniego dla siebie sprzętu. Trochę wypadłem z obiegu i nie za bardzo znam sprzęt z ostatnich kilku lat.
Jestem zainteresowany fotografią reportażową i przyrodniczą, krajobraz i długie zoomy.
Po kilku dniach przeglądania Internetów przychylnie spojrzałem na Nikon D500. Znalazłem tez interesujące ogłoszenie. Zestaw na tyle tani, że aż podejrzany. Stąd proszę o wasze opinie czy jest to cena OK czy może coś tu śmierdzi. Może ktoś z was widział ten sprzęt lub byłby chętny rzucić na ten sprzęt swoim fachowym okiem?

LINK DO OGŁOSZENIA

Pozdrawiam :)

Arek - Czw 10 Gru, 2020

D500 to aparat godny polecenia. Sigma 17-50 to fajny obiektyw i do tego tani - w promocji można go było nabyć za około 1200 zł.
Adrianmeister - Czw 10 Gru, 2020

Dzięki za odpowiedź ;) To właśnie wyczytałem z testów Optyczne.pl Jednak cena za zestaw do którego link załączyłem, wydaje mi się dosyć niska. Co wydaje się podejrzane. I właśnie w tej sprawie poproszę o waszą pomoc. Może ktoś jest w stanie obejrzeć ten sprzęt na miejscu? Ja jestem z Gdańska a aparat w Żaganiu ;)
Negatyw - Sob 26 Gru, 2020

Kiedyś to jeszcze była szansa, że Cię wzięli do wojska do Żagania. Teraz to pozostało czekać, może coś podobnego pojawi się w Gdańsku.
towner - Czw 31 Gru, 2020

cena jest rozsądna, tyle kosztuje nowe body, więc ta cena za uzywkę ze szkłami jest ok, ktos chce sprzedać