|
forum.optyczne.pl
|
 |
Błędy w działaniu - Laczenie postow
MC - Pią 13 Cze, 2008 Temat postu: Laczenie postow Czy daloby sie zrobic tak, zeby po dopisaniu czegos w ostatnim poscie w danym watku lub polaczenia ich w jeden zmieniana byla na stronie glownej forum data ostatniego postu i byla informacja o tym, ze w dziale jest "cos nowego"?
RobertO - Pią 13 Cze, 2008
trzeba by wylaczyc automatyczne laczenie postow
ale z tym do goltara, bo on rzadzi forum
MC - Pią 13 Cze, 2008
Nie chodzi mi o to, zeby posty nie byly laczone, ale o to, zeby po takim polaczeniu byla informacja w menu glownym, a nie tylko w konkretnym poscie, ze dodano cos nowego. Nie wiem tylko czy da sie cos takiego zrobic. To by troche ulatwilo momentami. Bo obecnie - ktos dopisze cos do ostatniego postu i zeby sie o tym dowiedziec, trzeba otworzyc temat. A ja na przyklad jak juz cos przeczytalem, to potem niezbyt czesto do tego zagladam jesli nie ma nowych postow...
Ufff, mam nadzieje, ze nie az tak metnie tlumacze
RobertO - Pią 13 Cze, 2008
no ale zeby tak zrobic to trzeba by sie grzebac w cudzym kodzie PHP wiec latwiej wylaczyc laczenie postow
goltar - Pią 13 Cze, 2008
Łączenie postów jest bardzo dobra funkcją i wolałbym jej nie wyłączać. W takich przypadkach jak piszesz można poprosić moderatora lub innego użytkownika na PRIV aby dodał swój post do tematu co spowoduje jego "odnowienie". Takich przypadków nie ma wiele, a konieczność łączenia postów występuje bardzo często.
mavierk - Pią 13 Cze, 2008
kurde... po co tak to sobie utrudniać?
MC - Pią 13 Cze, 2008
Myslalem, ze mozna bedzie jakos obejsc to laczenie postow... Ale jak nie, to faktycznie nie ma co sobie glowy zawracac, bo to laczenie jest w sumie i logiczne i przydatne.
|
|