|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Fotopułapka
ekspedykt - Sob 09 Kwi, 2022 Temat postu: Fotopułapka Witam. Czy ktoś używał fotopułapki. Jakiej jakości zdjęć oczekiwać. Czy warto i w jakim pułapie cenowym zaczynają się sensowne urządzenia. Chodzi tylko o zdjęcia w dzień. Nie interesuje mnie obserwacja tylko zdjęcia. Co myślicie o Stamony ST-HC-8000B? Nie zależy mi na przesyłaniu zdjęć na smartfona.
erwinberge - Wto 12 Kwi, 2022
Nie mogę znaleźć rodzaju fotopułapki, o której wspomniałeś, używam fotopułapki na podczerwień marki Bushnell Trophy Cam 8.0, ten typ fotopułapki jest zaprojektowany z kamerą o rozdzielczości 8,0 megapikseli. Jego jakość wymaga jeszcze większej poprawy, więc spodziewam się innego typu fotopułapki o lepszej jakości. cookie clicker
ekspedykt - Sro 13 Kwi, 2022
Dziękuję za odpowiedź. Opisywany model też ma rozdzielczość 8MP. Tylko zastanawiam się, czy jakość zdjęć jest jak z ok. 20m kompaktem 1/2.3 cala o ogniskowej 600mm, czy trochę lepsza lub gorsza. Czy np. oko ptaka sfotografowanego z odległości 1 m byłoby dobrze widoczne ? Link do fotopułapki. Może admin nie skasuje.
https://www.expondo.pl/st...term=ex10240003
|
|