|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Polska - Chorwacja
rafalg - Pon 16 Cze, 2008 Temat postu: Polska - Chorwacja Chorwaci wzięli jakichś trampkarzy chyba żeby naszym za bardzo nie dokopać.
Marcin887 - Pon 16 Cze, 2008
Np to miło z nich strony Na razie gramy bez strat. A miało być tak pięknie.
rafalg - Pon 16 Cze, 2008
I znowu Boruc ratuje nas z opresji.
Jesienny - Pon 16 Cze, 2008
Powinni w ogóle młodzieżówkę wystawić i po prostu nam dokopać, mam już odruchy wymiotne przy włączaniu polskiej TV, niech jadą do domu i będzie za dwa dni spokój... przeanalizują sobie, znajdą winnych jak zawsze i będzie wreszcie spokój.
MM - Pon 16 Cze, 2008
No i jest jak zwykle - Chorwacja prowadzi z nami 1:0
Może nie tyle z nami co z Borucem
Arek - Pon 16 Cze, 2008
Kurcze tragedia. Teraz z perspektywy czasu widać, że najlepiej na dużej imprezie w XXI wieku zaprezentowała się drużyna Engela. Zawalili co prawda mecz z Koreą, ale już z Portugalią (choć
przegrali 0:4) mieli więcej udanych akcji niż drużyny Janasa i Benhakera razem wzięte. A mecz
z USA to aż miło było popatrzeć.
maziek - Pon 16 Cze, 2008
Nie denerwujcie się. Teraz damy czadu. Polak jak wiadomo nie jest w stanie podnosić codziennie jednego kilograma, ale jak Ojczyzna wzywa to i tonę dźwignie ! No chyba, ze Chorwaci, też Słowianie w końcu, także to znają...
kozidron - Pon 16 Cze, 2008
szkoda słów, jutro sie okaże, ze to wszystko wina odpływu na zachodnim brzegu ameryki północnej i źle dobranych długością sznurowadeł....w korkach...
ręce opadają (tylko Boruc honor ratuje)
MM - Pon 16 Cze, 2008
Cudu nie będzie - zresztą tam Wisły nawet nie uświadczysz. Smolarek stara się jak może, jednak sam meczu nie wygra. Niemcy nam też nie pomogą i nie chcą się podłożyć w swoim meczu z Austrią. Normalnie zmowa jakaś
Leo podziękuje za wspólpracę tym patałachom po mistrzostwach. Poszuka sobie jakiejś drużyny co się do czegoś będzie nadawała. Ach ten Kubica aż miło poptrzeć, rodzynek.
MM - Pon 16 Cze, 2008
No i pozamiatane. Aż się prosi o zamknięcie tego wątku. Jednak poczekam... wywalajcie żale
Ostegolectric - Pon 16 Cze, 2008
nie ma co wywalac. to bylo wiadome
Dokładnie ta właściwa drużyna toby im dopiero pokazała.
Ostegolectric - Pon 16 Cze, 2008
he he i tak Chorwaci rezerwowymi grali. wstyd. szkoda. tyle mlodych talentow sie marnuje w Polsce. jesli nie stawia panstwo polskie na rozwuj tej dyscypliny w kraju to niech nie wystawia reprezentacji. tyle
Allan - Pon 16 Cze, 2008
Nie wiem kto w polskiej reprezentacji gra teraz ale jak pamietam z wygranych meczow
z Portugalia i z Belgia sklad byl zupelnie inny.
MC - Wto 17 Cze, 2008
Dla Boruca to chyba byl turniej zycia. Dla reszty - zenada. Po stracie pilki - faul na Chorwacie. Tylko Smolarkowi sie chcialo troche powalczyc. Reszta myslami juz byla na imprezach.
Paweł_G - Wto 17 Cze, 2008
Allan, Bo zdrówko się posypało u dziadków z pierwszego składu eliminacji. Dali by szanse młodym a nie emerytów wzięli na Euro. Tylko jak Ci młodzi mają się rozwinąć w tym piłkarskim bagnie jakom jest Polska? Widziałem nawet wypowiedź trenera młodzieżówki Michała Globisza - powiedział że nie będziemy mieli nigdy wielkich piłkaży bo w Polsce kładzie się szczególny nacisk na trenowanie taktyki zespołu natomiast treningi techniczne, szczególnie treningi indywidualne praktycznie nie występują w szkoleniu młodzieży. I to niestety widać na każdym meczu w sytuacjach jeden na jeden. Dla porównania można wziąść takiego Guereiro - nie ubliżając nikomu to jednak Brazylijczyk 3 lub 4 sortu a wyszkolenie techniczne w porównaniu z naszymi o 3 klasy wyższe.
muad - Wto 17 Cze, 2008
No cóż, teraz przynajmniej będziemy w spokoju mogli oglądać jak grają najlepsi. Ja już nie mogę się doczekać możliwego półfinału Holandia - Hiszpania.
k1caj_ns - Wto 17 Cze, 2008
No muad ja podobnie jak Ty nie mogę się doczekać tego "możliwego" meczu. Będę miał dylemat za kim kibicować ale chyba pozostanę przy Hiszpani mimo ,że Holandia gra wręcz wyyśmienicie.
rysiu - Wto 17 Cze, 2008
Ja zdecydowanie za Holandią. Mają szansę być mistrzem!
Tylko Czechów mi szkoda. Turcji znów pomógł deszcz.
rysiu napisał/a: | Turcji znów pomógł deszcz. |
i zachowawcza gra czechów ,którzy byli zbyt pewni zwycięstwa
MC - Wto 17 Cze, 2008
Czesi sa sami sobie winni. Gra sie do konca. A Turkom naleza sie brawa za walecznosc.
Za waleczność i umiejętności bo ta angielka to może być w 10 najpiękniszjszych bramkach mistrzostw.
mnich - Wto 17 Cze, 2008
Słucham wczoraj w radiu transmisj tego meczu Polska- Chorwacja.
I Sprawozdawca rzucił takim tekstem: "Chorwacki bramkarz czuje gorący oddech kibiców na swoich plecach, choć może nie zawsze świerzy..." - czy coś w tym stylu
Dlatego wolę oglądać mecze niż słuchać ich w radio
Słuchałem meczu Polska -Niemcy i komentator krzyczał tak " Podanie do Krzynówka ,Krzynówek do Smolarka smolarek sam na sam GOOOOOOOOOOOOOLLLLLa nie ma " ,a ja już zdążyłem się ucieszyć
rysiu - Sro 18 Cze, 2008
Ja wole transmisję w radio. Komentarze są barwniejsze. Kiedyś nawet oglądaliśmy ze znajomymi mecz w TV, ale dźwięku słuchaliśmy z radio. (komentator przez dwie minuty opowiadał jak piłkarz ustawiał piłkę na kępce trawy
|
|