forum.optyczne.pl

Serwis sprzętu i usterki - Z okazji Black Friday życze Wam...

novy - Pią 29 Lis, 2024
Temat postu: Z okazji Black Friday życze Wam...
...żeby sprzet Canon, Sony, Tamron nigdy się nie zepsuł i nie trafil do jedynie panującego na ziemi polskiej serwisu Proclub.
Jesli myślicie że producent lub sklep stanie w Waszej obronie to musze Was zmartwić - mylicie się.
Każdy powie, że jedynie "Profesjonaly" serwis Proclub ma władze i wyłączność na to, żeby ocenić Wasz sprzęt.
Nawet jeśli wyślecie do serwisu Proclub aparat czy obiektyw z drobna usterką i wróci do Was przysłowiowy słoik, który robi rozmazane zdjęcia,
nikt się nad tym nie pochyli, bo tylko serwis Proclub jest w stanie ocenić swoją pracę.
Wiem, że taki sprzęt się rzadko psuje i zdecydowana większość z Was nigdy nie zazna takiej niedogodności, ale pomyślcie ile warta jest Wasza gwarancja.

novy - Sro 04 Gru, 2024

Black Friday minął, mam nadzieje że wszyscy się obłowili :smile:

Może żeby nie być gołosłownym, pokaże Wam jakie zdjęcia robi mój obiektyw RF 14-35L po trzech wizytach w serwisie Proclub i dwóch kalibracjach. Wszystkie zdjęcia wykonane na 35mm.

https://drive.google.com/drive/folders/1aLTy5tFOY6X07vtdq_11dVWLkcGT0Vsq

ryszardo - Nie 22 Gru, 2024

Tak z ciekawości:
Zamierzasz wysyłać szkło do Niemczech w styczniu po zmianie autoryzowanego serwisu?

novy - Nie 29 Gru, 2024

Czyżby piekło zamarzło i serwis Proclub nie będzie więcej naprawiał sprzętu Canona?
Słyszałem już podobne informacje w sklepie gdzie zgłaszałem reklamację,
Z pewnością w takiej sytuacji wyśle obiektyw do Niemiec.