forum.optyczne.pl

Sprzedam - luneta bresser spektar 15-45x60

meringue - Czw 24 Lip, 2025
Temat postu: luneta bresser spektar 15-45x60
Sprzedaję lunetę Luneta Bresser 15-45x60 SPEKTAR zakupioną jako nowa ze sklepu astrozakupy niecałe 3 miesiące temu. Używana sporadycznie w dobrych warunkach, luneta nie posiada żadnej ryski. Nie posiadam odpowiedniego sprzętu do czyszczenia więc nigdy nie czyściłem ani nie dotykałem palcami soczewek. Sprzęt jest w świetnym stanie. Jedynie do czego można się przyczepić to pokrowiec w jednym miejscu delikatnie puścił co oznaczyłem na zdjęciu z tego względu że ciężko ten pokrowiec się zakłada i zdejmuje albo po prostu ja nie mam do tego wprawy:) Dorzucam jakiś najzwyklejszy niski statyw który również jest widoczny na zdjęciu on akurat nie był w zestawie. To co jest na zdjęciach. Czyli brak orginalnego kartonowego pudelka i byl w zestawie taki kawalek plastiku do zamontowania telefonu ale to bylo slabe wiec wyrzucilem a nie sadzilem ze bede sprzedawac lunete. Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. Można przyjechać i przetestować przed zakupem. Posiadam dokument sprzedazy.

https://www.olx.pl/d/ofer...7-ID16Bh45.html
w ogloszeniu jest 350 ale przy odbiorze osobistym sprzedaje za 300
osoby z odbiorem osobistym maja pierwszenstwo bo nie chce mi sie wysylac. Bede w warszawie od 29go lipca. Wiecej szczegolowych zdjec na olx