|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Niemcy-Turcja
krzysiek - Sro 25 Cze, 2008 Temat postu: Niemcy-Turcja Prawie koniec ale w radiu lecą takie komentarze, że wytrzymać nie mogę
"Niemcy trzy razy prasowali spodnie"
"Sw. Jakup będzie patronem Turcji od dziś"
"Turcja: za wcześnie wyrównujący gol''
''Ferrari w nogach Podolskiego"
itp:D
k1caj_ns - Sro 25 Cze, 2008
Radia z Torunia słuchasz??
krzysiek - Sro 25 Cze, 2008
Nie, na Jedynce transmitowali.... Kurcze, szkoda mi Turcji...
k1caj_ns - Sro 25 Cze, 2008
No ja też byłem za Turcją . Szkoda ale widać było ,że drużyna nie dojrzała do tego zwycięstwa mimo serca do gry ,którego im nie brakowało.
MM - Czw 26 Cze, 2008
Od początku kibicowałem reprezentacji Niemiec i jestem szczęśliwy, że pokonali tureckie zagony
To było jak odsiecz wiedeńska Sobieskiego w 1683. Mam nadzieję, że na kolejne 300 lat mamy z nimi spokój
edmun - Czw 26 Cze, 2008
Stawiałem za Turkami, którzy sprawiali wrażenie szybszych i bardziej zdeterminowanych aby wygrać. a tak? znowu się Niemcom fuksnęło
nie mówiąc o tym że jestem za Rosją
MC - Czw 26 Cze, 2008
Ja tez kibicowalem Turkom. Grali ambitnie i byli zdeterminowani.
wulf - Czw 26 Cze, 2008
Ja kibicowałem Niemcom ale tylko dlatego, że chcę zobaczyć jak Rosjanie skopią im tyłki w finale i jakie będą wtedy mieli miny.
A Turkom należała się przegrana za styl w jakim wygrali poprzedni mecz.
MM - Czw 26 Cze, 2008
Mnie jest kompletnie obojętny wynik ostatnich meczy. Ważne jest to, że mistrzem będzie jakiś normalny europejski kraj
MC - Czw 26 Cze, 2008
MM, czy Rosja jest normalna i tak do konca europejska to tez bym nie byl taki pewien. Faktem jest jednak, ze Turcja to juz zupelnie inna kultura i cywilizacja.
Itey - Czw 26 Cze, 2008
Mnie tez obojetne, byle bylo duzo bramek i do ostatniej minuty
zsoi3 - Pią 27 Cze, 2008
MM napisał/a: | Ważne jest to, że mistrzem będzie jakiś normalny europejski kraj |
Ale przecież Polska już odpadła....
MC - Pią 27 Cze, 2008
zsoi3, mial byc normalny kraj...
Jesienny - Pią 27 Cze, 2008
Jak to odpadła, przecież gramy w finale!
przynajmniej tu ;D
http://eurocc2008.com/
Wujek_Pstrykacz - Pią 27 Cze, 2008
Ha ha Rosja już nie skopie Niemcom tyłków.
k1caj_ns - Pią 27 Cze, 2008
Ale za to Hiszpania to zrobi
edmun - Pią 27 Cze, 2008
miejmy nadzieję... szkoda ruskich. mieli świetne mecze a w półfinale zabrakło energii i werwy
wulf - Pią 27 Cze, 2008
k1caj_ns napisał/a: | Ale za to Hiszpania to zrobi |
Być może to zrobi.
Ale to już nie będzie to
muad - Pią 27 Cze, 2008
Ja żałuje w sumie bardzo dobrze grającej Turcji, Niemcy jak zwyke mają sporo szczęścia, choć jak mówi przysłowe, że te sprzyja lepszym.
Będę kibicował Hiszpanom.
krzysiek - Sob 28 Cze, 2008
Warto posłuchać "Ballady o Podolskim'' pod melodię ''The Day The Music Died'' - Don McLeana, potem osławiona przez Madonne
http://www.masakrytyczna.com/?p=item&id=129
W radiu puszczają drugą wersję, chyba nawet lepszą
http://youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I
Początek po angielsku ale potem już po naszemu...
Arek - Sob 28 Cze, 2008
A propos europejskich krajów... Turcja już do pierwszej 4 doszła. Kiedyś może w niej będą jeszcze Izrael
albo Kazachstan, Armenia lub Azerbejdżan, z którym graliśmy w elimnacjach.
Daimon - Sob 28 Cze, 2008
A widzieliście, jak w meczu Hiszpania- Rosja Sergio Ramoz potężnie strzelił na bramkę rosyjska, ale chybił i piłka trafiła w stojącą nieopodal torbę fotograficzna, z której wypadł obiektyw, nie dam głowy czy nie podpięty do jakiejś małej puszki.
Ciekawy był to widok, szkiełko poleciało w górę i opadło przy banerze reklamowym.
mar - Sob 28 Cze, 2008
Dokładnie to samo zauważyłem!! Szkoda sprzętu, ale wydaje mi się że to był jeden z aparatów ustawionych za bramką a nie torba
MC - Sob 28 Cze, 2008
Tez to widzialem. Przykre
edmun - Sob 28 Cze, 2008
co śmieszne zauważyłem to samo w zwolnionym tempie ładnie leciało
|
|