forum.optyczne.pl

Sprzedam - Sprzedam OM-5 Mark II czarny + obiektywy i akcesoria

WS26 - Wczoraj 21:24
Temat postu: Sprzedam OM-5 Mark II czarny + obiektywy i akcesoria
Om-5 Mark II czarny
Obiektywy m.zuiko:
14-150
150-300
60 macro
Obiektywy inne: Ssamyang rybie oko
Torba LowePro 180, kabura Lowepro
Pilot wyzwalacz, bardzo dobry mały statyw Sirui wartości 500 PLN, filtr polaryzacyjny B W, osłony przeciwsłoneczne, dekielki...
Aparat + obiektywy kupione w Cyfrowe.pl zimą 2025, posiadam dowody zakupu, Rybie Oko na Amazon.pl, 2 zamienne akumulatory, zestaw do czyszczenia Zeiss, etui na wszystkie obiektywy, itd.

Fotografowałem może 10 razy, wszystko jest jak nowe.
Wyłącznie odbiór osobisty w Warszawie, cena za całość 9000 PLN - wszystko jest jak nowe i na gwarancji, do niewielkiej negocjacji.

Najchętniej sprzedam wszystko na raz, prawdopodobnie nie wymieniłem tu wszystkiego co mam i co kupiłem, chcę sie pozbyć wszystkiego na raz, preferuję spotkanie osobiste, żeby nabywca zobaczył to wszystko, odebrał ode mnie dowody zakupu i cały sprzęt.

Dla kogoś, kto będzie chciał robić zdjęcia, to zestaw kompletny, od "rybiego oka" po tele ekwiwalent pełnej klatki 600 mm, poprzez Macro i uniwersalny zoom 14-150.
Komplet akcesoriów, prawdopodobnie przez dłuższy czas nie będziesz musiał niczego dokupić.

Sprzedaję, ponieważ rezygnuję z fotografowania aparatem z wymienną optyką. Pozbyłem się lustrzanek, kupiłem bezlusterkowca + szkła, ale nie jestem w stanie wrócić do tego i czerpać zadowolenie ze starej pasji.