|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Jaki kompakcik do fotek
bubus55 - Nie 13 Lip, 2008 Temat postu: Jaki kompakcik do fotek Witam wszystkich forumowiczy.
Mam do Was prośbę o małe poradzenie jaki wybrac aparat.
Pocyztałem na forum i w necie i sam już nie wiem co wybrać i liczę na Waszą pomoc.
Poprzednim moim aparatem był(jest) Olympus c-370.Po 3 latach przyszła zmiana.
Kwota jaką chciałbym wydać to 1000-1200zł.Dodam, że interesuje mnie zakup kompaktu nie lustrzanki.
Fotki jakie wykonuję w większości to zdjęcia(krajobrazy) gór, morza, fotki na meczach siatkówki jak i rodzinne.
W zeszłym tygodniu miałem mozliwość "pocykania fotek" Panasonicem Fz18, ale tylko przy grillu:) i dość fajnie się sprawował aparacik.
To jest mój pierwszy typ do zakupu.
Drugi typ to Olympus SP-560 - nie miałem możliwości tym cudem porobic fotek, ale mam duży szacunek do tej marki(poprzedni aparat Olympus).
3 typ to FUJI FINEPIX S9600 - z którym też nie miałem styczności, ale bardzo zachwalacie ten sprzęcik.
Proszę Was o pomoc w wyborze, a może jakiś inny sprzęt zaproponujecie, który będzie odpowiadał moim wymaganom w/w.
mavierk - Nie 13 Lip, 2008
bubus55 napisał/a: | że interesuje mnie zakup kompaktu nie lustrzanki. | To super dobrze, że za 1200zł masz świadomość że lustra dobrego nie kupisz
Fuji s9600 z mojej strony
|
|