|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe kompakty - Jaki zaawansowany kompakt z zoomem 10-12x ???
Namor - Nie 22 Paź, 2006 Temat postu: Jaki zaawansowany kompakt z zoomem 10-12x ??? Dość skutecznie zniechęciliście mnie do Panasonica serii FZ (głównie, że szumy itp.), wobec tego co w zamian (nielustrzanka)?
MM - Pon 23 Paź, 2006
Sony H5 z tańszych opcji. Niestety brakuje mu RAW-a.
eska - Pon 23 Paź, 2006
Na dniach ukaze sie test Canona S3 IS. Mam nadzieje, ze pomoze Ci on w wyborze.
konrad
Arek - Pon 23 Paź, 2006
Test Sony H5 też kończymy obrabiać. Nie byłem odpowiedzialny za jego testowanie, ale miałem go trochę w łapkach i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Taki za bardzo plastik-fantastik. S3 i Lumix sprawiają znacznie solidniejsze wrażenie.
Namor - Wto 24 Paź, 2006
eska napisał/a: | Na dniach ukaze sie test Canona S3 IS. Mam nadzieje, ze pomoze Ci on w wyborze.
konrad |
No nie mogę się doczekać - sprawdziłem już ceny. Czy można już powiedzieć, że Canon S3 IS jest najlepszy (w segmencie długoogniskowych kompaktów)?
eska - Wto 24 Paź, 2006
Czy najlepszy to nie moge powiedziec, bo nie przebadalismy jeszcze wszystkich aparatow w tym segmencie. Na pewno jest ciekawa pozycja
konrad
MM - Wto 24 Paź, 2006
Raczej nie jest najlepszy. Z całą pewnością nie jest najlepszy. Poszukaj takiego który robi zdjęcia w formacie RAW.
Namor - Wto 24 Paź, 2006
eska napisał/a: | Czy najlepszy to nie moge powiedziec, bo nie przebadalismy jeszcze wszystkich aparatow w tym segmencie. Na pewno jest ciekawa pozycja
konrad |
może jeszcze coś z Was wycisnę
Czy jest lepszy niż Panasonic FZ30, i co ewentualnie może mu zagrażać?
MM - Wto 24 Paź, 2006
Panasonic FZ-30 to trochę wyższa półka kompaktów, dla mnie zdecydowanie lepszy.
Arek - Wto 24 Paź, 2006
Test Canona S3 jeszcze w tym tygodniu. Dopieszczamy ostatnie szczegóły. Jeszcze odrobinę cierpliwości
atibor - Pon 30 Paź, 2006
Chciałbym się dowiedzieć czy w najbliższym czasie pojawi się test Fuji s6500fd?
Adapto - Sob 10 Lut, 2007
MM napisał/a: | Sony H5 z tańszych opcji. Niestety brakuje mu RAW-a. |
H5 ma okropne kolory. barwy przekłamuje a to powazny błąd no i aberacja cos strasznego. JEzeli checie miec kolory rodem z komiksu prosze bardzo...
|
|