forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Gruzja

Rizzo - Nie 10 Sie, 2008
Temat postu: Gruzja
Skurwysyństwo naszych wschodnich sąsiadów nie zna granic. Wyczekali aż zacznie się olimpiada i wjechali do Gruzji.

Standardowo poza Polską, Litwą, Łotwą i Estonią, głosy świata są stonowane i spokojne a niemiecki wiceminister spraw zagranicznych stwierdził nawet, że to wina Gruzji.

Rosja twierdzi, że bierze pod opiekę ludność ruską, na której gruzini dokonują zbrodni. We wrześniu 1939 roku jak przekraczali nasze granice, także tak to uzasadniali.

Sytuacja jest oczywista, ale czy świat cokolwiek z tym zrobi, czy pozostawi Gruzje na pastwe losu?

I tak wląsnie doczytałem, że należy pamiętać, że to forum fotograficzne, ale według mnie temat wart zastanowienia

Ostegolectric - Nie 10 Sie, 2008

widać, że interesy kilku ludzi są ważniejsze od idei rywalizacji i współzawodnictwa na najwyższym ludzkim poziomie. nie takie wojny sie dla igrzysk zawieszało. W tyakim wypadku igrzyska wogole nie powinny sie odbyć. Patrząc na to co robi wschód ciężko uwierzyć, że ludzki rozum ewoluował od czesów, kiedy ludzkość miała swe początki. :???:
mnich - Nie 10 Sie, 2008

Rizzo napisał/a:
I tak wląsnie doczytałem, że należy pamiętać, że to forum fotograficzne, ale według mnie temat wart zastanowienia

Myślę że każdy w domowym zaciszu może sobie to przemyśleć, lub na bardziej odpowiednim forum podyskutować na ten temat.
Naprawdę nie warto na Optyczne.pl przenosić takich spraw. Zostańmy przy fotografi.

goltar - Nie 10 Sie, 2008

Rizzo zostawmy politykę, sam mam podobne zdanie ale może nie na tym forum.