|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Olympus SP 570 UZ
Arcangelo - Sro 24 Wrz, 2008
Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum i też jestem totalnym laikiem w temacie aparatów, natomiast chciałbym sobie kupić coś w miarę dobrego z dużym zoomem, mam dosyć aparatów które robią zamazane zdjęcia i w ogóle jakoś tak wolno że trzeba często odczekać kilka sekund zanim się zrobi ponowne. Upatrzyłem sobie aparat Olympus SP 570 UZ jest on z 20x zoomem i cena mi też tak w miarę odpowiada, jeśli mi możecie napisać czy aparat jest warty tej ceny i jakościowo jest w miarę dobry to bym go kupił, a jak nie to może możecie polecić coś z podobnym zoomem i w podobnej cenie z góry dzięki
qadest1 - Czw 25 Wrz, 2008
Arcangelo napisał/a: | Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum i też jestem totalnym laikiem w temacie aparatów, natomiast chciałbym sobie kupić coś w miarę dobrego z dużym zoomem, mam dosyć aparatów które robią zamazane zdjęcia i w ogóle jakoś tak wolno że trzeba często odczekać kilka sekund zanim się zrobi ponowne. Upatrzyłem sobie aparat Olympus SP 570 UZ jest on z 20x zoomem i cena mi też tak w miarę odpowiada, jeśli mi możecie napisać czy aparat jest warty tej ceny i jakościowo jest w miarę dobry to bym go kupił, a jak nie to może możecie polecić coś z podobnym zoomem i w podobnej cenie z góry dzięki |
No, ale to chyba pytanko zupełnie nie w tym dziale
Erais - Czw 25 Wrz, 2008
Nie wiem czy tu mam do ciebie pisać, czy tam- tzn. temat niżej Olympusa w rękach nie miałem, ale poczytaj sobie jego wątek, to sam się przestraszysz- no koments, jak mawiali starożytni Rosjanie Natomiast polecam Nikona P80 (Sam nim robię fotki) i Panasonica Fz18- poczytaj opinie użytkowników i zadecyduj Pozdrawiam
|
|