|   | 
								forum.optyczne.pl
  | 
								  | 

Serwis sprzętu i usterki - Panasonik lumix TZ1 ciągle prosi o ponowne uruchomienie 

ardell - Pią 26 Wrz, 2008 Temat postu: Panasonik lumix TZ1 ciągle prosi o ponowne uruchomienie Witam mam problem z aparatem panasonik lumix tz1...  po ok 30 sek od włączenia prosi o ponowne uruchomienie aparatu i tak w kółko ...  aparat przedtem miał problemy z wysuwaniem obiektywu chyba po tym jak na plaży z nim byłem ale przedmuchałem powietrzem i obiektyw zaczął chodzić natomiast żądanie ponownego uruchomienia pozostało .. czy ktoś mógłby mi pomóc albo może coś słyszał o podobnych przypadkach... ?

pozdrawiam
												 kamfil06 - Pią 26 Wrz, 2008
  pomóc może tylko serwis...
												 edmun - Sob 27 Wrz, 2008
  Nie polecam metody choć pomogło przy małym samsungu. Przy chowaniu obiektywu wcisnąłem go trochę mocniej i wszystko zaczęło normalnie działać.

Możesz uszkodzić, więc nie odpowiadam za straty.
												 ender - Nie 28 Wrz, 2008
  gosc u nas mial kupiony panasonic bodajze lz04 mial go na wakacjach na plazy i mu sie zapiasczyl serwis stwierdzil wine uzytkownika koszt 130zl aparat wart 450zl

ale to i tak dobrze bo za odpiaszczanie samsung sobie zazyczyl 240zl a aparat byl wart 300zl   

| 

|