|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - Test NIKON Monarch ATB 8x56
RD11 - Czw 23 Lis, 2006 Temat postu: Test NIKON Monarch ATB 8x56 Pytanie w zasadzie do zespołu testującego.
1. Czy przewidywany jest test tej lornetki w nalbliższym czasie ?
2. Ile toto waży - bo sam producent nie wie !!!!!!!!!!!!!
2. Jak zagłosować w ankiecie - bo mi się pomysły skończyły ?
Z góry dzięki!
RobertO - Czw 23 Lis, 2006 Temat postu: Re: Test NIKON Monarch ATB 8x56
RD11 napisał/a: |
2. Jak zagłosować w ankiecie - bo mi się pomysły skończyły ?
|
nie rozumiem pytania, jezeli chodzi o ankiety na forum, to zaznacza sie wlasciwe pole i klika przycisk "wyslij glos", no chyba ze nie u wszystkich to dziala. jezeli tak jest prosze dac znac.
pozdrawiam
Arek - Czw 23 Lis, 2006
Waży 1140 g wg katalogu Nikon Polska. Na razie Nikon jej nie ma do testów, ale szukamy gdzie indziej.
RD11 - Czw 23 Lis, 2006
Albo oślepłem od administrowania tym dziadostwem przez tyle lat albo właśnie u mnie nie ma żadnego pola do zaznaczenia (gdzie powinno być ?), np w poście o głosach na Nikona i Vixena ? Przy linijkach z wynikami tego nie ma. Dodam, że oczywiście jestem zalogowany i efekt jest taki sam w W-98 SE jak i XP.
Jak trzeba wrzucę zrzuty ekranu.
RobertO - Czw 23 Lis, 2006
jak tworzy sie ankiete mozna ustawic jej waznosc (podaje sie ilosc dni). ankieta nikon vs vixen po prostu jest juz nie wazna Smile
ale sprawdz czy mozesz w tej ankiecie glosowac http://www.optyczne.pl//phpBB2/viewtopic.php?t=97
RD11 - Pią 24 Lis, 2006
W tej ankiecie też nic !
Napiszcie, gdzie powinny być przyciski do oddania głosu.
Oczywiście status na dole strony podaje, że mogę głosować.
Arek - Czw 21 Gru, 2006
No to zapraszam do lektury:
http://www.optyczne.pl/in...netki&test_l=99
Arek
RD11 - Czw 21 Gru, 2006
Dzięki za pamięć ale najpierw zobaczyłem na lowiecki.pl.
Jak na razie dźwigam WO 7x50 i rewelacja - już o tym pisałem.
Nikon lżejszy tylko ta cena jakaś z kosmosu...
Tu kosztuje 1700
Gdzieś widziałem za 1600....
Przydały by się zdjęcia reszty zestawu.. futerału i osłon.
Arek - Czw 21 Gru, 2006
Ta cena, co podałem jest ceną sugerowaną przez Nikon Polska. Być może tamte są ciągnięte jakoś bokiem z USA. A raczej jest tak na pewno, bo podają tam gwarancję 12 miesięcy, a Nikon Polska daje na nią 10 lat.
|
|