forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Foto JPII

Printer - Czw 16 Paź, 2008
Temat postu: Foto JPII
Niestety miałem w swoim "fotożyciu" bardzo niefortunną przygodę - krótko mówiąc blamaż...Wydarzenie to związane jest z postacią JPII, a na forum Optycznych może ktoś mi jeszcze pomoże... Moja sąsiadka była w Rzymie na wizycie u JPII, przywiozła swoje fotografie z tej wizyty oczywiście wsadziła je do solidnej ramki...kiedy chciała je wymienić na ładniejsze okazało się, że są / 2 foty / przyklejone do szybki tej ramki - napatoczyłem się ja.... :cry:
Oto co zrobiłem: kolorową fotografię wsadziłem z tą szybką do wody - ciepłej i moczyłem, moczyłem, moczyłem....i wszystko zniszczyłem....nie muszę Wam teraz tłumaczyć jak mi po latach i to DZISIAJ łyso.......Jeżeli ktoś z Was wie o możliwym odzyskaniu tych fotografii z archiwum Arturo Mari, lub jakiegoś innego to proszę o pomoc - jeśli jest jakiś cień szansy na odzyskanie tych zdjęć to jutro wsiadam w samolot i lecę po nie do Rzymu...możecie mnie łajać - należy mi się, ale jak by tak odkupić swoje winy - to by było coś! Może red.OPTYCZNYCH mi coś podpowie? Wiem,że zdjęcia z wizyty w Rzymie miały swoje nry,daty i dla kogo były robione.... :sad:Nie wiedziałem też do końca gdzie umieścic ten wątek stąd tu...