forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - www.foto-net.pl

MC - Czw 23 Paź, 2008
Temat postu: www.foto-net.pl
Zamowilem w poniedzialek torbe, doszla w srode. Wszystko zgodnie z zamowieniem. Chyba mozna polecac :smile:
Paweł_G - Czw 23 Paź, 2008

Tą o której była mowa czy wybrałeś coś innego?
MC - Czw 23 Paź, 2008

Nova 190AW. Jeszcze jej na oczy nie widzialem, zona odebrala, sprawdzala i zrelacjonowala. Mysle, ze to taka nowsza wersja Nova 4 AW.
007areka - Czw 23 Paź, 2008

...fajna teczka ale ja wybralem reportera 300
MC - Czw 23 Paź, 2008

Dla mnie cena jednak byla zaporowa na reportera. Nie potrzebuje az tak wypasionej torby.
007areka - Czw 23 Paź, 2008

...ale to bardzo podobne teczki (i pojemnosciowo i cenowo tez), 190 ma fajny nowy pokrowiec aw...mierzylem kilka jednoczesnie z tego przedzialu i roznych firm...zdecydowanie lowepro...teraz nawet zaluje ze nie wzialem 400.
kozidron - Pią 24 Paź, 2008

Zgadza się fajny sklepik, duży wybór, kupowałem tam osobiście pokrowiec na pas do tele, miła obsługa (szkoda, że otwarte od pon. do pt. w godz. 8-16).
grosta - Wto 04 Lis, 2008

a kupował tam ktoś puchę canona i jakiś obiektyw. mają dość dobre ceny a szukam teraz solidnego i taniego sklepu
kozidron - Sro 05 Lis, 2008

grosta, canona nie .....ale kolega z pracy kupował tam pentaxa + dwa szkła, filtry, pas, grip i jakieś duperele...wszystko odbyło sie w należytym porządku, nie narzekał...sprzęt sprawdził i przetestował nawet w himalajach, nie ma żadnego problemu.
davaeorn - Sro 05 Lis, 2008

kupiłem sobie tam plecaczek :) Vanguard Oregon 59 - zamówiłem we wtorek rano przyszło w środę... wszystko w jak najlepszym porządku :)
miszet - Czw 20 Lis, 2008

kupilem w tym sklepie osobiscie mojego d80 i sigme 17-70 plus karte 8gb... swietny sklep:)
ahugahaga - Pon 24 Lis, 2008

Rok temu z górką w ofercie obiektywów mieli jeszcze tamrona. Kupiłem u nich 55-200 XR DI II. Niestety ich drogi się rozeszły. W gruncie rzeczy tak samo jak i moja wycieczka z tamronem się skończyła.
Bardzo dobry sklep.

najeli - Pon 24 Lis, 2008

Dziś odebrałam u nich 70-200/4 USM. Przyjemnie i bezproblemowo :)

I jako chyba jedyni w Trójmieście mieli ten obiektyw :>

kozidron - Pią 05 Gru, 2008

a ja ostatnio powiedziałem na wyrost na forum, że dało rade u nich zamówić 40D+ sigma 17-70 . Jak to w życiu bywa zamówić dało rade.....i nawet termin miła pani podała, że za 2 dni będzie ..... a tu mija 4 dni i nikt się nie odzywa, żadnego telefonu, żadnego maila....
Po wykonaniu telefonu okazuję się, że jednak nie da rady..........ale o poinformowaniu klienta o tym fakcie było ciężko......

MC - Pią 05 Gru, 2008

I wlasnie to mnie wkurza w wielu sklepach.
goltar - Pią 05 Gru, 2008

kozidron napisał/a:
a ja ostatnio powiedziałem na wyrost na forum, że dało rade u nich zamówić 40D+ sigma 17-70 . Jak to w życiu bywa zamówić dało rade.....i nawet termin miła pani podała, że za 2 dni będzie ..... a tu mija 4 dni i nikt się nie odzywa, żadnego telefonu, żadnego maila....
Po wykonaniu telefonu okazuję się, że jednak nie da rady..........ale o poinformowaniu klienta o tym fakcie było ciężko......
Miałem podobne doświadczenie z tym sklepem z zakupem filtru. Jak zamawiałem miał być po tygodniu, potem okazało się że muszę czekać jeszcze tydzień, a potem że jeszcze... ale już nie miałem czasu czekać i anulowałem zamówienie. Oczywiście po pierwszym tygodniu musiałem sam dzwonić i dopytywać się czemu jeszcze nie ma. Komunikacja z klientem nie jest mocną stroną tego sklepu. Na plus należy podać stosunkowo dobre ceny.
miszet - Pon 26 Sty, 2009

macie slusznosc, ze trzeba długo czekać i nie dają znać... ale mysle ze to nie od nich zalezy dostępnosc sprzetu...:)
kazik - Pon 26 Sty, 2009

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie, kupiłem u nich torbę naneu 400 - okazała się dla mnie za duża, bez problemów zgodzili się na wymianę na naneu 300, co prawda trochę to trwało nie mieli takiej na stanie ale wszystko zakończyło się sukcesem :smile: