|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Proszę o opinię na temat sprzedawcy Interfoto
1507 - Pon 03 Lis, 2008 Temat postu: Proszę o opinię na temat sprzedawcy Interfoto Jak w temacie, czy ktoś miał z nimi jakies doświadczenia? http://www.interfoto.com.pl/#CANON
Arek - Pon 03 Lis, 2008
Ładnych kilka lat temu kupowałem od nich obiektyw. Cena była korzystna. Obiektyw działał bez problemów. Sklep mieści (mieścił?) się w mieszkaniu na warszawskiej Pradze.
1507 - Wto 04 Lis, 2008
chodzi mi o uczciwość
garreth - Wto 04 Lis, 2008
w tym roku (dokładniej w maju) kupiłem od nich lampę SB-28DX
sprzęt sprawny, działa, aż furczy
odczucia wobec sklepu - mieszane
sklep mieści się na Znicza 19a, na piętrze jednorodzinnego domu
rafalg - Wto 04 Lis, 2008
Ceny według mnie takie sobie, strona budzi mieszane uczucia. Nie wygląda mi to na profesjonalne źródło zakupów sprzętu foto.
Wujek_Pstrykacz - Wto 04 Lis, 2008
Jeden mój znajomy kupował u nich C.600/4 IS, a potem dwie S. 150/2.8. Pomimo lokalizacji powiedzmy nie dającej pewności co do firmy to jest jak najbardziej OK. To samo dotyczy "e-oko" na Puławskiej.
AQQ - Wto 04 Lis, 2008
Arek napisał/a: | Sklep mieści (mieścił?) się w mieszkaniu na warszawskiej Pradze. |
Teraz (nadal na Pradze) zajmuje piętro domu jednorodzinnego. Kupiłem tam kilka tygodni temu 1 obiektyw. Cena dobra. Podjechałem, sprawdziłem, zapłaciłem. Nadzwyczaj negatywnych ani pozytywnych wrażeń nie mam. Dobry standard.
EZOGHUL - Wto 04 Lis, 2008
Zamawiałem drobne rzeczy ale wszystko przebiegło bez problemu.
1507 - Pią 07 Lis, 2008
dzieki za opinie, od siebie dodam że dokonałem wczoraj zakupu w tej firmie, wszystko odbył się bez problemów, Dhl przywiózł sprzęt w nienagannym stanie
Monastor - Pon 10 Lis, 2008
Kupiłem u nich 100-tkę makro. Towar zgodny z opisem (czytac uważnie!), dostawa ok, cena w porządku.
kijos - Wto 11 Lis, 2008
Z InterFoto ciekawie robi się interesy Mój kolega znalazł na allego ich ofertę. Okazja! Używany aparat z małym przebiegiem. Zadzwonił do nich, czy oferta ważna? Odpowiedzieli, że tak. On, że już jedzie. Gdy przybył na miejsce okazało się, że przed chwilą aparat zarezerwował ich stały klient i że mogą mu sprzedać inny - bardziej używany. Pokazał środkowy palec Kilka godzin później zadzwonili do niego, że klient zrezygnował i czy jest jeszcze zainteresowany? Odparł, że tak ale żeby tym razem oni do niego przyjechali z towarem i w ramach rekompensaty coś dorzucili. Udało się wytargować jakąś tanią kartę pamięci, a transakcję zawarliśmy w samochodzie.
belkot77 - Sro 12 Lis, 2008
Bedzie ktos u nich niedlugo? Interesuje mnie Canon 24-70 2.8 L. Maja uzywany za 1900PLN i drugi za 2800. Jakby ktos byl i zobaczyl w jakim stanie to bede wdzieczny
[ Dodano: Sro 12 Lis, 2008 19:02 ]
nie aktualne juz. sprzedali sprzeta
[ Dodano: Czw 13 Lis, 2008 08:11 ]
Wyslalem do nich pytanie na temat EOS 5D oznaczony jako prawie nowy. Nie umieli odpowiedziec nawet ile zdjec ma na liczniku wiec jakim kur...a prawem pisza ze prawie nowy?
MM - Czw 13 Lis, 2008
W 5D tak napawdę ilość zdjęć może spawdzić serwis. To kwestia zaufania do klienta który dany sprzęt sprzedaje. Od jednego wezmę w ciemno i zaufam mu na słowo, ale tak naprawdę tylko inspekcja techniczna da odpowiedź w jakim stanie jest sprzęt.
tomberek - Sro 17 Cze, 2009
kupiłem u nich wysyłkowo nowy obiektyw - wszystko ok, chociaż strona sprawia mieszane uczucia
wysyłka kurierem 24h, dobra cena
rzeczowy kontakt bez czarowania - możliwość zwrotu towaru
w moim przypadku udana transakcja
|
|