|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Poszukiwana instrukcja do canon 40D.
marekf - Pon 08 Gru, 2008 Temat postu: Poszukiwana instrukcja do canon 40D. Poszukuje instrukcji obsługi właśnie do tego aparatu Tylko zależy mi na dobrej jakości nie jakiś krzywe scany. Mam instrukcje polską tylko że brzydką jakość ksero i chciałem sobie w końcu zrobić porządną . Ci którzy mają canona kupowanego w Polsce z oryginalną instrukcją polską powinni mieć taki plik na płycie Może się podzielą ?
Dzięki za pomoc
Darecki2005 - Pon 08 Gru, 2008
Kolego chętnie bym pomógł ale przejzałem całe pudełko i owszem mam 4 płyty ale żadna z instrukcją obsługi aparatu. Jest tylko oprogramowanie do niego i instrukcja oprogramowania na tych płytach, a to cie zapewne nie interesuje. Instukcje dali tylko w postaci książeczki
Johnny - Pon 08 Gru, 2008
Mam w pliku pdf, daj maila, to wieczorkiem Ci wyślę (jakość bdb)
Baku - Pon 08 Gru, 2008
Ja mam niestety tylko krzywe skany. Ale chyba się do Ciebie zgłoszę Johnny.
marekf - Pon 08 Gru, 2008
Cytat: | Mam w pliku pdf, daj maila, to wieczorkiem Ci wyślę (jakość bdb) |
mail na pw:) Dzięki wielkie
Cytat: | Kolego chętnie bym pomógł ale przejzałem całe pudełko i owszem mam 4 płyty ale żadna z instrukcją obsługi aparatu. Jest tylko oprogramowanie do niego i instrukcja oprogramowania na tych płytach, a to cie zapewne nie interesuje. Instukcje dali tylko w postaci książeczki |
Dzięki wielkie! No gdzieś przeczytałem że na płytach znajduje się elektryczna wersja instrukcji, może to nie prawda ale dzięki za chęci
Baku - Wto 09 Gru, 2008
Dzięki Johnny! Instrukcja doszła a jej jakość jest po prostu wspaniała w porównaniu z tym co miałem obecnie.
|
|