|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - prowokacja?
bolsa - Sro 10 Gru, 2008 Temat postu: prowokacja? Tamron 55-200 mm f4-5.6 Di II LD Makro (Nikon) za 129 zł ...
link ze skąpca ...
Odbieram to jako próbę dostania się na 1 miejsce przed JapanFoto? a Wy?
mavierk - Czw 11 Gru, 2008
no ja myślę, żę gówno chcą opchnąć
kozidron - Czw 11 Gru, 2008
rewelacyjny to ten tamron nie jest ale za tą cenę ktoś może się pokusić....
henk - Czw 11 Gru, 2008
To jest zwykły koncentrator uwagi który prawdopodobnie w ogóle nie istnieje, a przynajmniej nie w tej cenie.
Chodzi o to żeby klient zainteresował się przedmiotem i po stwierdzeniu jego niedostępności pozostał w tym sklepie i zakupił znacznie droższy towar skoro już tam wszedł.
Dla mnie to oczywisty przekręt ale obawiam się że wielu nieświadomych klientów da się na to złapać.
Fotojoker nigdy nie słynął z konkurencyjnych cen i może traci klientów skoro chwyta się takich sztuczek.
Najgorsze że to nie jest złamanie prawa i oficjalnie nie można się do niczego przyczepić
MC - Czw 11 Gru, 2008
henk napisał/a: | Fotojoker nigdy nie słynął z konkurencyjnych cen |
Ich sklep internetowy na niektore produkty ma bardzo fajne ceny. Gorzej oczywiscie w "normalnym" sklepie, ale mniejsza o to.
edmun - Czw 11 Gru, 2008
Fotojoker napisał/a: | Dostępność: Chwilowy brak |
:d :d
tyle na temat
kozidron - Czw 11 Gru, 2008
edmun, dokładnie...jest jak mówisz .....a jak dzwonisz do sklepów to na miejscu nie mają -kolega sprawdził...w 2 sklepach i dlatego bolsa miał rację
Drakkain - Pon 22 Gru, 2008
tutaj sie nie zgodze. co prawda na stronie jest niedostepny,ale:
1) na innym forum czytalem o osobach ktore go nabyly
2)jeszcze w piatek byl dostepny w takiej cenie w FJ w Warszawie na Wilenskim....nie wiem jak gdzie indziej
|
|