forum.optyczne.pl

Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Jesteśmy najwięksi - dzięki Wam

Arek - Sob 13 Gru, 2008
Temat postu: Jesteśmy najwięksi - dzięki Wam
Wczoraj liczba postów na naszym forum stała się większa od liczby postów na forum Fotopolis i to pomimo tego, że nasze forum ma znacznie krótszy staż. Dzięki temu forum Optyczne.pl jest największym forum fotograficznym przy portalu traktującym o fotografii. To Wasza zasługa! Dziękujemy Wam i prosimy o jeszcze, bo wciąż daleko nam do osiągów forów tematycznych poświęconych poszczególnym producentom z branży foto.

Arek

MC - Sob 13 Gru, 2008

Yes, yes, yes! :mrgreen:
jasiekcom - Sob 13 Gru, 2008

:mrgreen: hihihihi i ja tez ze swoimi marnymi kiludziesiecioma postami się do tego przyczyniłem :mrgreen: ale ważna jest również jakość i tu tez nic nie można zarzucić optycznym i tak trzymać dalej :!:
davaeorn - Sob 13 Gru, 2008

dziękujemy spamerom :P
garreth - Sob 13 Gru, 2008

proponuję uruchomić funkcję "10 wypowiedzi w shoucie= 1 post do statystyk" :razz:
w ciągu miesiąca Towarzystwo udzielające się w shoucie nabiło-by kolejne 82 tys. postów :razz: :mrgreen:

Jesienny - Sob 13 Gru, 2008

A ja się bałem, że za gadatliwy jestem...
Itey - Sob 13 Gru, 2008

Myślę, że oprócz wartości merytorycznej tego portalu do sukcesu przyczyniła się też strona techniczna - a zwłaszcza mechanizm forum i jego połączenia z artykułami, tutaj jest to dużo lepiej przemyślane niż na fotopolis
mnich - Sob 13 Gru, 2008

fotopolis nie odwiedzam od 2-3 miesięcy wogóle, nie mówiąc o forum.
Tutaj jestem codziennie. Mam tu swoich kolegów ze spotkań foto, mogę pokazać zdjęcia i przeczytać co o nich myślą inni. Pogadać o sprzęcie i pośmiać się z głupich pytań ;)

Arek napisał/a:
Dziękujemy Wam i prosimy o jeszcze

będzie jeszcze więcej!

MM - Sob 13 Gru, 2008

Ostatnio zaniedbywałem fotopolis a tam też jestem moderatorem. Trzeba będzie zajrzeć do konkurencji i wyrównać liczbę postów :razz: :lol:
heding - Sob 13 Gru, 2008

MM napisał/a:
Ostatnio zaniedbywałem fotopolis a tam też jestem moderatorem. Trzeba będzie zajrzeć do konkurencji i wyrównać liczbę postów :razz: :lol:

to samo możesz zrobić tu, usuwając połowę postów :mrgreen: :mrgreen:

goltar - Nie 14 Gru, 2008

heding napisał/a:
A ile tu już zostało usuniętych :razz:
krisv740 - Nie 14 Gru, 2008

goltar napisał/a:
heding napisał/a:
A ile tu już zostało usuniętych :razz:

czyli ............ działasz ......... na ............szkodę ............portalu......... :?: :shock: :mrgreen:

Monastor - Nie 14 Gru, 2008

Jak by nie było, pomimo przeprowadzanych przez moderatorów akcji dywersyjnych, udało nam się. Dobra robota :-)
RobertO - Nie 14 Gru, 2008

Monastor, zgadza sie, gdyby nie goltar to juz rok temu moglibysmy sie pochwalic takim wynikiem :-)
krisv740 - Nie 14 Gru, 2008

RobertO napisał/a:
Monastor, zgadza sie, gdyby nie goltar to juz rok temu moglibysmy sie pochwalic takim wynikiem :-)

to co ............ do zwolnienia :???: :shock:

nieeeeeeeeee...................
z nim jest fajnie :!: :mrgreen:

Jasper - Nie 14 Gru, 2008

Cytat:
Jesteśmy najwięksi - dzięki Wam

I Wam także dzięki, bo taka możliwość jest dzięki Wam właśnie. Dużo zdrowia!

kozidron - Nie 14 Gru, 2008

No gratuluje sukcesów.....i dzięki za forum...
Rzeczywiście tu lepiej (niż na fotopolis) jest zorganizowana infrastruktura forum+strona główna i wszystko jakoś spójniej łączy się w całość (poza galeriami chyba).

komor - Pon 15 Gru, 2008

MM napisał/a:
Ostatnio zaniedbywałem fotopolis a tam też jestem moderatorem.

Może i zaniedbywałeś Fotopolis, ale tutaj to już w ogóle Cię nie ma ostatnio! Tęsknimy! :)

Aha, Arek, nie dotarła jeszcze do mnie kasa za ostatnie 3000 nabitych postów. Możesz sprawdzić czy przelew poszedł? :twisted:

RobertO - Pon 15 Gru, 2008

komor, ja puszczalem ten przelew, ale bank mi go cofnal z adnotacja ze minimalna kwota przelewu musi wynosic 5zl. zatem przeleje ci razem calosc jak nabijesz kolejne 3000 postow
kozidron - Pon 15 Gru, 2008

RobertO napisał/a:
bank mi go cofnal z adnotacja ze minimalna kwota przelewu musi wynosic 5zl.

hehe :twisted: komor, nie zazdroszczę Ci

Jasper - Pon 15 Gru, 2008

komor napisał/a:
Aha, Arek, nie dotarła jeszcze do mnie kasa za ostatnie 3000 nabitych postów.

Podziel się ze mną po połowie ( ilością postów) to ja zasponsoruję ten przelew. :wink:

Erais - Nie 21 Gru, 2008

Gratulacje :smile: Od Fotopolis odstraszyło mnie niestety na dobre takie "co to nie ja" niektórych uczestników, u nas tego nie ma- nawet jak ktoś ma super drogi sprzęt i robi super technicznie fotki (czy nawet robi zawodowo), to nie napusza się, wręcz przeciwnie, dopomoże, wskaże błędy, rozmowa jest normalna, nie ma dystansu i ja to sobie osobiście bardzo cenię. Już nawet kiedyś tu o tym pisałem- pasuje mi ten klimat życzliwości, zrozumienia i wzajemnego szacunku- no i myślę, że nie tylko mi, skoro nas przybywa (i naszych postów) :smile:
darek-dorado - Sro 24 Gru, 2008

Od dłuższego czasu wciąż czytam i czytam, przyszła więc pora poprawić statystyki Optycznych.pl. Jeden post więcej...
xneon - Sro 24 Gru, 2008

ale to nie tak działa ;)
mamy najwięcej postów rzetelnych etc., takie jak Twój darku, lądują - wybacz - w koszu (choć może teraz redakcja się zlituje :P )

darek-dorado - Czw 25 Gru, 2008

Obiecuję, że wszystkie następne posty będą bardzo rzetelne. Ten pierwszy to tylko tak na próbę.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt.

kamfil06 - Pią 26 Gru, 2008

cieszę się jednak mimo wszystko forum pentaxa nie przegoniliście :razz: :wink:
mavierk - Pią 26 Gru, 2008

pentaxa, nikona, canona, CF i więcej nie znam ;)
jenknermario - Sob 27 Gru, 2008

Ja tam nie znam zadnego Fotopolis, a na systemowe strony nie wchodze, poniewaz nie są obiektywne. Optyczne.pl znalazłem przypadkowo i mysle ze nalezy do najlepszych. Jedyne forum jakie tez odwiedzam to fotocommunity.de, tez tam mozna mnóstwo się dowiedzieć a jakie zdjęcia tam sa w galerii, to już inna liga. :wink:
henk - Sro 04 Mar, 2009

A na mnie takie sukcesy wrażenia nie robią.
Sama liczba postów nic nie znaczy.
Ja też nie zaglądam na Fotopolis ale tylko dlatego że Optyczne ma bardziej czytelny układ stron - zasługa twórcy portalu.
Nie popadajmy w samozachwyt.

Sunders - Sro 04 Mar, 2009

Też uważam, że najważniejsza jest jakość, bo to ona "robi" ilość :idea: :cool: