|
forum.optyczne.pl
|
 |
Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Jesteśmy najwięksi - dzięki Wam
Arek - Sob 13 Gru, 2008 Temat postu: Jesteśmy najwięksi - dzięki Wam Wczoraj liczba postów na naszym forum stała się większa od liczby postów na forum Fotopolis i to pomimo tego, że nasze forum ma znacznie krótszy staż. Dzięki temu forum Optyczne.pl jest największym forum fotograficznym przy portalu traktującym o fotografii. To Wasza zasługa! Dziękujemy Wam i prosimy o jeszcze, bo wciąż daleko nam do osiągów forów tematycznych poświęconych poszczególnym producentom z branży foto.
Arek
MC - Sob 13 Gru, 2008
Yes, yes, yes!
jasiekcom - Sob 13 Gru, 2008
hihihihi i ja tez ze swoimi marnymi kiludziesiecioma postami się do tego przyczyniłem ale ważna jest również jakość i tu tez nic nie można zarzucić optycznym i tak trzymać dalej
davaeorn - Sob 13 Gru, 2008
dziękujemy spamerom
garreth - Sob 13 Gru, 2008
proponuję uruchomić funkcję "10 wypowiedzi w shoucie= 1 post do statystyk"
w ciągu miesiąca Towarzystwo udzielające się w shoucie nabiło-by kolejne 82 tys. postów
Jesienny - Sob 13 Gru, 2008
A ja się bałem, że za gadatliwy jestem...
Itey - Sob 13 Gru, 2008
Myślę, że oprócz wartości merytorycznej tego portalu do sukcesu przyczyniła się też strona techniczna - a zwłaszcza mechanizm forum i jego połączenia z artykułami, tutaj jest to dużo lepiej przemyślane niż na fotopolis
mnich - Sob 13 Gru, 2008
fotopolis nie odwiedzam od 2-3 miesięcy wogóle, nie mówiąc o forum.
Tutaj jestem codziennie. Mam tu swoich kolegów ze spotkań foto, mogę pokazać zdjęcia i przeczytać co o nich myślą inni. Pogadać o sprzęcie i pośmiać się z głupich pytań
Arek napisał/a: | Dziękujemy Wam i prosimy o jeszcze |
będzie jeszcze więcej!
MM - Sob 13 Gru, 2008
Ostatnio zaniedbywałem fotopolis a tam też jestem moderatorem. Trzeba będzie zajrzeć do konkurencji i wyrównać liczbę postów
heding - Sob 13 Gru, 2008
MM napisał/a: | Ostatnio zaniedbywałem fotopolis a tam też jestem moderatorem. Trzeba będzie zajrzeć do konkurencji i wyrównać liczbę postów |
to samo możesz zrobić tu, usuwając połowę postów
goltar - Nie 14 Gru, 2008
heding napisał/a: | to samo możesz zrobić tu, usuwając połowę postów | A ile tu już zostało usuniętych
krisv740 - Nie 14 Gru, 2008
goltar napisał/a: | heding napisał/a: | to samo możesz zrobić tu, usuwając połowę postów | A ile tu już zostało usuniętych |
czyli ............ działasz ......... na ............szkodę ............portalu.........
Monastor - Nie 14 Gru, 2008
Jak by nie było, pomimo przeprowadzanych przez moderatorów akcji dywersyjnych, udało nam się. Dobra robota
RobertO - Nie 14 Gru, 2008
Monastor, zgadza sie, gdyby nie goltar to juz rok temu moglibysmy sie pochwalic takim wynikiem
krisv740 - Nie 14 Gru, 2008
RobertO napisał/a: | Monastor, zgadza sie, gdyby nie goltar to juz rok temu moglibysmy sie pochwalic takim wynikiem |
to co ............ do zwolnienia
nieeeeeeeeee...................
z nim jest fajnie
Jasper - Nie 14 Gru, 2008
Cytat: | Jesteśmy najwięksi - dzięki Wam |
I Wam także dzięki, bo taka możliwość jest dzięki Wam właśnie. Dużo zdrowia!
kozidron - Nie 14 Gru, 2008
No gratuluje sukcesów.....i dzięki za forum...
Rzeczywiście tu lepiej (niż na fotopolis) jest zorganizowana infrastruktura forum+strona główna i wszystko jakoś spójniej łączy się w całość (poza galeriami chyba).
komor - Pon 15 Gru, 2008
MM napisał/a: | Ostatnio zaniedbywałem fotopolis a tam też jestem moderatorem. |
Może i zaniedbywałeś Fotopolis, ale tutaj to już w ogóle Cię nie ma ostatnio! Tęsknimy!
Aha, Arek, nie dotarła jeszcze do mnie kasa za ostatnie 3000 nabitych postów. Możesz sprawdzić czy przelew poszedł?
RobertO - Pon 15 Gru, 2008
komor, ja puszczalem ten przelew, ale bank mi go cofnal z adnotacja ze minimalna kwota przelewu musi wynosic 5zl. zatem przeleje ci razem calosc jak nabijesz kolejne 3000 postow
kozidron - Pon 15 Gru, 2008
RobertO napisał/a: | bank mi go cofnal z adnotacja ze minimalna kwota przelewu musi wynosic 5zl. |
hehe komor, nie zazdroszczę Ci
Jasper - Pon 15 Gru, 2008
komor napisał/a: | Aha, Arek, nie dotarła jeszcze do mnie kasa za ostatnie 3000 nabitych postów. |
Podziel się ze mną po połowie ( ilością postów) to ja zasponsoruję ten przelew.
Erais - Nie 21 Gru, 2008
Gratulacje Od Fotopolis odstraszyło mnie niestety na dobre takie "co to nie ja" niektórych uczestników, u nas tego nie ma- nawet jak ktoś ma super drogi sprzęt i robi super technicznie fotki (czy nawet robi zawodowo), to nie napusza się, wręcz przeciwnie, dopomoże, wskaże błędy, rozmowa jest normalna, nie ma dystansu i ja to sobie osobiście bardzo cenię. Już nawet kiedyś tu o tym pisałem- pasuje mi ten klimat życzliwości, zrozumienia i wzajemnego szacunku- no i myślę, że nie tylko mi, skoro nas przybywa (i naszych postów)
darek-dorado - Sro 24 Gru, 2008
Od dłuższego czasu wciąż czytam i czytam, przyszła więc pora poprawić statystyki Optycznych.pl. Jeden post więcej...
xneon - Sro 24 Gru, 2008
ale to nie tak działa
mamy najwięcej postów rzetelnych etc., takie jak Twój darku, lądują - wybacz - w koszu (choć może teraz redakcja się zlituje )
darek-dorado - Czw 25 Gru, 2008
Obiecuję, że wszystkie następne posty będą bardzo rzetelne. Ten pierwszy to tylko tak na próbę.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
kamfil06 - Pią 26 Gru, 2008
cieszę się jednak mimo wszystko forum pentaxa nie przegoniliście
mavierk - Pią 26 Gru, 2008
pentaxa, nikona, canona, CF i więcej nie znam
jenknermario - Sob 27 Gru, 2008
Ja tam nie znam zadnego Fotopolis, a na systemowe strony nie wchodze, poniewaz nie są obiektywne. Optyczne.pl znalazłem przypadkowo i mysle ze nalezy do najlepszych. Jedyne forum jakie tez odwiedzam to fotocommunity.de, tez tam mozna mnóstwo się dowiedzieć a jakie zdjęcia tam sa w galerii, to już inna liga.
henk - Sro 04 Mar, 2009
A na mnie takie sukcesy wrażenia nie robią.
Sama liczba postów nic nie znaczy.
Ja też nie zaglądam na Fotopolis ale tylko dlatego że Optyczne ma bardziej czytelny układ stron - zasługa twórcy portalu.
Nie popadajmy w samozachwyt.
Sunders - Sro 04 Mar, 2009
Też uważam, że najważniejsza jest jakość, bo to ona "robi" ilość
|
|