|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Sklep www.arcdeco.pl
Paweł_G - Pią 19 Gru, 2008 Temat postu: Sklep www.arcdeco.pl W dniu dzisiejszym zakupiłem w tym sklepie BG-E2N. Jest to sklep internetowy który prowadzi punkt odbioru zamówień w Hali Węglobudu w Szczecinie. Mogę napisać że bardzo sympatyczni ludzie. Szybka realizacja bo towar miałem do odbioru następnego dnia po zamówieniu. Wiadomość otrzymałem drogą telefoniczną. Towar z dystrybucji Canon Polska w cenie jak u TIP-ów. Szkoda że nie mają sprzętu na miejscu bo w Szczecinie brak prawdziwego sklepu do pomacania sprzętu. Ponadto jak sami zauważyli - nie mają najlepszych cen na produkty Canona lecz Nikon wygląda już lepiej. Tak więc polecam sklep choć trzeba zadzwonić i zapytać o aktualną cenę danego towaru.
PS Przypadkowo dowiedziałem się że pewien znany forumowicz ze Szczecina kupował u nich plecak Primus AW
Monastor - Czw 25 Gru, 2008
Kupił primusa, kupił i Tokinę 11-16 F/2.8 i jest bardzo zadowolony. Zwłaszcza, że primusa nie mieli w ofercie i specjalnie dla niego sprowadzili, a Tokinę zamówił sobie 3 dni przed wyjazdem w góry i zdążył ją bezstresowo odebrac. Wzorowa obsługa Są tańsze, ale to jest mój sklep do zadań specjalnych
Wujek_Pstrykacz - Czw 25 Gru, 2008
No to żeś sobie chłopie niezłą szklarnię zgromadził. Teraz tylko jakieś 50D do tego i hej.
PS. To mój 1964 post, jak rok urodzenia
Wujek_Pstrykacz, piszesz o mnie? Zgromadziłem ją już w sierpniu, ale dopiero teraz zaktualizowałem stopkę
Pieniążki na 50D się odkładają. O ile prędzej nie wciągnie ich jasna 50-tka, lampa błyskowa albo taki 40D to w tym roku się na 50D przesiądę.
Wujek_Pstrykacz - Czw 25 Gru, 2008
Tak Monastor do Ciebie pisałem. Fajne te 11-16 Tokiny.
Wujek_Pstrykacz, fajne, fajne. Przydało się w górach, przydało się na wigilii, zacne szkło
|
|