|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - 3 urodziny Optyczne.pl
mnich - Sob 17 Sty, 2009 Temat postu: 3 urodziny Optyczne.pl Z okazji zbliżającej się daty 15. luty 2009- dzień, w którym nasz ulubiony serwis będzie obchodził trzy latka swojej działalności- proponuje abyśmy pobili różne rekordy.
Naprzykład rekord obecnych na forum. Zaśpiewamy stolat w shotubox'ie
Rekord wesołych komentarzy do zdjęć, rekord zamieszczonych news'ów na stronie ( to dla redaktorów )
Myślę że jest to w naszym zasięgu drodzy Forumowicze
garreth - Nie 18 Sty, 2009
"Głosowań: 12
:
Wynik będzie pokazany po zakończeniu trwania ankiety"
czemu?
maziek - Nie 18 Sty, 2009
Moim zdaniem organizatorzy powinni wyjść naprzeciw i ufundowac nagrody.
mnich - Nie 18 Sty, 2009
garreth napisał/a: | "Głosowań: 12
:
Wynik będzie pokazany po zakończeniu trwania ankiety"
czemu? |
A temu, że trochę cierpliwości
[ Dodano: Nie 18 Sty, 2009 13:42 ]
i by nikto nie próbował być nieszczery i grać na czas
Garreth, mogę zaspokoić Twoją ciekawość. Suma 1 i 2 opcji da 100% . Mnich, ty manipulancie!
Monastor - Nie 18 Sty, 2009
maziek, jestem pewien, że będzie inaczej
Taa? To zagłosuj na trzeci punkt . Ja sie powstrzymałem
Monastor - Nie 18 Sty, 2009
maziek, już dawno zagłosowałem, stąd moja pewnośc
mnich - Nie 18 Sty, 2009
maziek napisał/a: | Mnich, ty manipulancie! |
Zawsze chciałem zostać politykiem
Monastor - i co, nie masz objawów dysonansu poznawczego ?
Mnich - sorry, nie nadajesz się. To komplement .
MM - Nie 18 Sty, 2009 Temat postu: Re: 3 urodziny Optyczne.pl
mnich napisał/a: | Z okazji zbliżającej się daty 15. luty 2009- dzień, w którym nasz ulubiony serwis będzie obchodził trzy latka swojej działalności- proponuje abyśmy pobili różne rekordy.
Naprzykład rekord obecnych na forum. Zaśpiewamy stolat w shotubox'ie
Rekord wesołych komentarzy do zdjęć, rekord zamieszczonych news'ów na stronie ( to dla redaktorów )
Myślę że jest to w naszym zasięgu drodzy Forumowicze |
Jakbym był w stachanowskich czasach za komuny. Czemu sensownemu ma to służyć?
Arek - Nie 18 Sty, 2009
MM napisał/a: | Czemu sensownemu ma to służyć? |
Zbytnio zestresowany ostatnio jesteś. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak zabawa? Trochę luzu nikomu jeszcze nie zaszkodziło
RobertO - Wto 20 Sty, 2009
maziek napisał/a: | Moim zdaniem organizatorzy powinni wyjść naprzeciw i ufundowac nagrody. |
jak zawsze bedzie konkurs urodzinowy
ptasiarz - Wto 20 Sty, 2009
Trudno mi się nie zgodzic z MM, to rzeczywiście przypomina spędy z poprzedniej epoki. Proponuję konkurs na przodownika forum, zwycięzcą będzie osobnik spędzający na nim najwięcej czasu ( z tego powodu prawdobodobnie już rozwiedziony), nagrodą zaś czerwony sztandar przodownika z logo "Optyczne.pl".
Czy z takich sztucznych rekordów można się cieszyć?, albo nimi chwalić? beee...
[ Dodano: Wto 20 Sty, 2009 22:18 ]
Aha, gratuluję autorowi trzeciej odpowiedzi do wybrania w ankiecie, trochę jak z Monthy Pythona :lol:
palindrom - Wto 20 Sty, 2009
Ehhh, człowiek zaproponował jakąś akcję urodzinową i od razu marudzenie :/
Marudy mogą się nie bawić reszta z pewnością się skonsoliduje by poświętować urodziny serwisu, na którym spędzają mnóstwo czasu, wypalają monitory i oczy
mnich - Wto 20 Sty, 2009
wiele rekordów w histori ludzkości by nie padło gdyby nie organizacja i planowanie.
Kocur - Wto 20 Sty, 2009
Na szczęście udział nie jest obowiązkowy, marudy mogą w tym czasie pooglądać TV
MM - Sro 21 Sty, 2009
Kocur napisał/a: | Na szczęście udział nie jest obowiązkowy, marudy mogą w tym czasie pooglądać TV |
Dużo ciekawiej i bardziej rozwojowo będzie jak zamiast bić rekordy forumowicze zaczną robić zdjęcia i doskonalić swój warsztat w praktyce a nie teoretyzować przed komputerem...
mavierk - Sro 21 Sty, 2009
dokładnie tak, dlatego jestem za pkt 3 na który nie zagłosowałem
lupo57 - Sro 21 Sty, 2009
"zwycięzcą będzie osobnik spędzający na nim najwięcej czasu ( z tego powodu prawdobodobnie już rozwiedziony), nagrodą zaś czerwony sztandar przodownika z logo "Optyczne.pl".
Czy z takich sztucznych rekordów można się cieszyć?, albo nimi chwalić? beee... "
No to mamy juz pewno zwycięzce piotrmkg
piotrmkg - Sro 21 Sty, 2009
lupo57, oj są tu lepsi, ostatnio widziałem jakiegoś kolegę z 31 godzinami non stop na forum
ps. ja się nie liczę bo jestem tymczasowo przykuty chorobą do łóżka
maziek - Sro 21 Sty, 2009
RobertO napisał/a: | maziek napisał/a: | Moim zdaniem organizatorzy powinni wyjść naprzeciw i ufundowac nagrody. |
jak zawsze bedzie konkurs urodzinowy | Wiesz, konkurs to jeszcze trzeba wygrać. A nie moglibyście tak po prostu ufundować nagród?
Riddle - Sro 21 Sty, 2009
maziek napisał/a: | nagród? |
Proponuję dawać po jedej warstwie z trójwarstwowych chusteczek higienicznych każdemu na forum, każdy coś dostanie, a nie trzeba będzie wydawać za dużo
A propo długiej obecności na forum - co to za problem. Można włączyć kompa i forum i nie wyłączać przez tydzień.
mnich - Nie 08 Lut, 2009
Riddle napisał/a: | Proponuję dawać po jedej warstwie z trójwarstwowych chusteczek higienicznych każdemu na forum, każdy coś dostanie, a nie trzeba będzie wydawać za dużo |
ok, mogę to zasponsorować pierwszym 130 użytkownikom którzy zalogują się o 18.00 15 lutego
Odbiór osobisty
ziemowy - Nie 08 Lut, 2009
mnich napisał/a: | Odbiór osobisty |
A kurierem nie da rady??
mnich - Nie 15 Lut, 2009
za Godzinkę i 37 minut, nastąpi rozwiązanie ankiety.
Z tego miejsca, chciałbym podziękować Redaktorom czuwającym nad naszym ulubionym serwisem interetowym- Optyczne.pl
Z okazji trzecich urodzin Optyczne.pl
Życzę dużo zdrowia, cierpliwości i doskonałych zdjęć.
Pozdrawiam
Mnich
amv - Nie 15 Lut, 2009
Cytat: | Życzę dużo zdrowia, cierpliwości i doskonałych zdjęć. |
O to mi się przyda a zwłaszcza liczę na te ostatnie życzenie,bo reszta w miare dopisuje
Ze wzajemnością dla wszystkich!
piotrmkg - Pon 16 Lut, 2009
mnich, jakby to powiedzieć - z biciem rekordów better luck next year.
Jesienny - Pon 16 Lut, 2009
Tak, do czasu wychowania nowego pokolenia spamerów shoutowych ;]
mnich - Pon 16 Lut, 2009
nie łamie się.
Tak naprawdę celem tego tematu było przypomnienie kiedy i jaką rocznicę obchodzi nasz portal/serwis.
|
|