|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Sesja ślubna
Drakkain - Sob 31 Sty, 2009 Temat postu: Sesja ślubna Witam. Mam takie pytanko (a właściwie kilka;) ). Czy ktoś z Was zajmuje się fotografią ślubną? W sierpniu biorę ślub i chciałbym się dowiedzieć:
a) ile mniej więcej będę musiał zapłacić za fotografa (zdjęcia z kościoła+obiad w restauracji około 4h + sesja w plenerze innego dnia).Prosiłbym o podanie cen z sesją i bez niej.
b) czy ewentualnie ktoś z Was byłby zainteresowany,a jeśli tak to czy w ogóle ma jeszcze wolne terminy 15 lub 22 sierpnia? jeśli tak to czy moglibyśmy obejrzeć jakieś przykładowe zdjęcia?
c) może macie ewentualnie jakieś namiary na dobrego fotografa:)
edmun - Sob 31 Sty, 2009
sam polecam tą stronę:
http://www.fotograf-wesele.eu/
nie wiem czy jest tutaj ktoś weselny
MM - Nie 01 Lut, 2009
To kiedy w końcu jest ten ślub? 15 czy 22 sierpnia?
fragles - Nie 01 Lut, 2009 Temat postu: Re: Sesja ślubna
Drakkain napisał/a: | Witam. Mam takie pytanko (a właściwie kilka;) ). Czy ktoś z Was zajmuje się fotografią ślubną? W sierpniu biorę ślub i chciałbym się dowiedzieć:
a) ile mniej więcej będę musiał zapłacić za fotografa (zdjęcia z kościoła+obiad w restauracji około 4h + sesja w plenerze innego dnia).Prosiłbym o podanie cen z sesją i bez niej.
b) czy ewentualnie ktoś z Was byłby zainteresowany,a jeśli tak to czy w ogóle ma jeszcze wolne terminy 15 lub 22 sierpnia? jeśli tak to czy moglibyśmy obejrzeć jakieś przykładowe zdjęcia?
c) może macie ewentualnie jakieś namiary na dobrego fotografa:) |
wysłałem PW
Drakkain - Nie 01 Lut, 2009
MM napisał/a: | To kiedy w końcu jest ten ślub? 15 czy 22 sierpnia? |
gdybym już wiedział konkretnie to bym napisał tylko 1 datę
okaże się za kilka dni...
|
|