forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Dla fanow firmy Sony

MC - Wto 10 Lut, 2009
Temat postu: Dla fanow firmy Sony
Nowy gadzet:
http://www.theonion.com/c...stupid_piece_of

Baku - Wto 10 Lut, 2009

Od dwóch dni mam to wspaniałe urządzenie. Kupiłem je w łódzkim MM na raty razem z hermetycznym durszlakiem ciśnieniowym Sony. Podłączyłem wszystkie swoje graty audio-video do nowego wynalazku Sony. Próbowałem rozgryźć menu, ale to oczywiste że tak złożonego produktu nie da się rozpracować w kilka godzin. Na szczęście jest bardzo wiele kreatorów. Koniec końców miałem problem z wyłączeniem urządzenia na noc i podczas korzystania z Menedżera Wyłączenia Systemu (byłem już na zakładce 4/6) cały system się zawiesił. Musiałem wyłączyć z gniazdka, lecz wtedy straciłem sygnał w kablówce. Po ponownym podłączeniu urządzenia musiałem ustawiać całą konfigurację jeszcze raz lecz sygnał w kablu straciłem chyba bezpowrotnie. Generalnie nie mam TV w całym mieszkaniu, telefon stacjonarny milczy a o internecie nawet nie wspominam. Nic to jednak. Dziś jak wrócę z pracy rzucę się do przeglądania broszury instalacyjnej i na pewno skonfiguruję urządzenie. Mam pewne przeczucia co do przyczyn problemów technicznych. Mój telewizor to stary (6 letni) Trinitron a nie nowa Bravia. Myślę, że ponowna wizyta w MM i kolejne zakupy rozwiążą te drobne techniczne niedomagania...
Jestem dobrej myśli!

Monastor - Wto 10 Lut, 2009

MC, heh, nawet zmienili czcionkę żeby nie używac oficjalnego logo Sony, ależ zmyślnie :mrgreen:

Swoją drogą analogiczne urządzenie Canona jest o niebo lepsze, poza tym więcej do niego podepniesz.