|
forum.optyczne.pl
|
 |
Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Konkurs urodzinowy
RobertO - Nie 15 Lut, 2009 Temat postu: Konkurs urodzinowy Z okazji trzecich urodzin Optyczne.pl zapraszam wszystkich do udzialu w konkursie
"Trzy lustrzanki Olympus na trzecie urodziny Optyczne.pl"
Do wygrania lustrzanki: Olympus E-30, Olympus E-520 i Olympus E-420 wraz z obiektywami.
http://www.optyczne.pl//konkurs
Ostegolectric - Nie 15 Lut, 2009
na pytania odpowiedziałem teraz pozostaje tylko trzymac kciuki bo nagroda glówna jak dla mnie bardzo interesujaca zresztą pozostałe też
kamfil06 - Nie 15 Lut, 2009
w związku z moim szczęściem (przypomnę że z ostatniego konkursu dostałem chusteczkę ) postanowiłem zagłosować
Jesienny - Nie 15 Lut, 2009
Ja też chcę wygrać Fajny konkurs, Gratulacje.
xagon - Nie 15 Lut, 2009
beznadziejny konkurs , pytania zadawane pod sponsoring olympusa ,tandeta i populizm.
skasowany - Nie 15 Lut, 2009
xagon, konkurs jak setki tego typu: reklama dla sponsora, świetna nagroda dla zwycięscy i jest ok Idź lepiej pośpij, bo chyba zmęczony jesteś
MC - Nie 15 Lut, 2009
Mi nie przeszkadza, ze sa to proste pytania. Konkurs fajny, nagrody jeszcze bardziej. Chociaz i tak nic nie wygram
xagon, rozumiem, ze nie bierzesz udzialu w tym beznadziejnym konkursie? To fajnie, jeden konkurent mniej.
mnich - Nie 15 Lut, 2009
A ja wierze że tym razem wygram
Już nawet wiem co zrobię z nagrodą
mavierk - Nie 15 Lut, 2009
Sory chłopaki, możecie liczyć co najwyżej na 2 czy też 3 miejsce Albo nie.. możecie liczyć na 1 albo 2
jasiekcom - Nie 15 Lut, 2009
te pytania są ten…. tende…. tendc…. a już wiem tendencyjne
Monastor - Nie 15 Lut, 2009
xagon, rozumiem, że sponsoring to zło i optyczni powinni wyłożyc kasę z prywatnych kieszeni. W sumie można by zrobic jeszcze inaczej, konkurs płatny (kasa na konto albo SMS na nr 7***), sami byśmy ufundowali nagrody i ten wstrętny Olympus nie dałby nam takich okropnych pytań.
xagon - Wto 17 Lut, 2009
Cytat: | beznadziejny konkurs , pytania zadawane pod sponsoring olympusa ,tandeta i populizm. | ale po zastanowieniu się wziąłem udział.. . no cuż aparat to aparat
@Monastor to nie to że sponsoring to zło , a nawet dodam że błogosławieństwo wszystkich portali , którego w większości portali nie ma , no ale sami widzicie te pytania...
@Ruslan rację miałeś , zmęczony byłem i wcięty ździebko , sorki za zamieszanie
...jak by się tu podlizać olympusowi żeby wygrać
mnich - Wto 17 Lut, 2009
Szkoda że nie zbojkotowaliście tego konkursu...
piotrmkg - Wto 17 Lut, 2009
RobertO, a wyniki kiedy będą ogłoszone
Kocur - Wto 17 Lut, 2009
piotrmkg, widać że nie czytałeś regulaminu
"§1 Postanowienia ogólne
...
2.
Konkurs rozpoczyna się w dniu 15 lutego 2009 r. i kończy się w dniu 8 marca 2009 r.
3.
Rozstrzygnięcie Konkursu nastąpi w dniu 9 marca 2009 roku."
Mam nadzieję, że regulamin nie kłamie
piotrmkg - Wto 17 Lut, 2009
Kocur, a kto go by tam czytał jestem facetem instrukcji obsługi też nie czytam
Sz@kal - Sro 18 Lut, 2009
z moim szczęściem to wam tylko zaniżyłem prawdopodobieństwo trafienia no ale... spróbować można może i szczęście się kiedyś do mnie uśmiechnie wreszcie...
henk - Sob 28 Lut, 2009
Pytania wcale nie były takie proste!
Musiałem grzebać w googlach żeby sprawdzić do czego jest ta kontrolka SSWF.
Co do pierwszej lustrzanki z czyszczeniem matrycy też nie byłem pewny (upewniłem się w googlach), ale zgodnie z tym co napisał xagon łatwo to było przewidzieć.
Tylko do pierwszego pytania nie miałem wątpliwości.
Sunders - Sob 28 Lut, 2009
Typowy konkurs promujący markę i nowy model-który jest nagrodą główną
Pytanie jak to o SSWF zmusza tych, którzy na codzień nie mają z tym sprzętem do czynienia do zaznajomienia się z opisem conajmniej jednego modelu
Jak widać takich, którzy chętnie "przetestują" nieznany sobie sprzęt i ew. porównają z tym co posiadają jest całkiem sporo. Szkoda, że tylko trzem się to uda
Ja najchętniej przetestowałbym E30
Dobrze by było gdyby takie promowanie nowych produktów stało się obyczajem także innych producentów sprzętu
Ilona - Nie 01 Mar, 2009
Sunders napisał/a: | Jak widać takich, którzy chętnie "przetestują" nieznany sobie sprzęt i ew. porównają z tym co posiadają jest całkiem sporo. Szkoda, że tylko trzem się to uda |
A jeszcze bardziej szkoda, że odbierają szansę tym, którzy nie chcą porównywać, a zwyczajnie chcą mieć pierwszą lustrzankę Chyba zapominacie, że tacy userzy też istnieją
Sunders - Pon 02 Mar, 2009
, głupio mi że wziąłem już udział, ale na szczęście nie jest to konkurs tylko dla tych do już posiadają
ewa - Wto 03 Mar, 2009
Skoro zakończenie konkursu jest 8 marca to może dla kobiet jakiś bonusik by się znalazł?
mnich - Wto 03 Mar, 2009
Jak myślicie? E-30 to chyba dobry prezent dla rodziców z okazji rocznicy (25) ślubu ?
kozidron - Wto 03 Mar, 2009
mnich napisał/a: | ak myślicie? E-30 to chyba dobry prezent dla rodziców z okazji rocznicy (25) ślubu ? |
pewnie że dobry, jak będziesz kupował to jest fajna promocja w fotozakupy.pl z 14-54/2.8-3.5
ps. goltar to nie jest reklama portalu fotozakupy, plis nie zjadaj posta
xagon - Czw 26 Mar, 2009
marzec się kończy a rozstrzygnięcia coś nie widać ... nie żebym poganiał
(czy może ominąłem jakąś datę rozstrzygnięcia?)
mavierk - Czw 26 Mar, 2009
xagon napisał/a: | marzec się kończy a rozstrzygnięcia coś nie widać ... nie żebym poganiał | http://www.optyczne.pl/1624-nowo%C5%9B%C4%87-Wyniki_konkursu_urodzinowego.html
xagon - Pią 27 Mar, 2009
toś mnie nie pocieszył
więc jednak mi umknęło...
amv - Pią 27 Mar, 2009
To jest właśnie nieczytanie strony głównej ,mi też umknęło wraz z nagrodą
Wygranym gratuluje
mnich - Pią 27 Mar, 2009
Spostrzegawczość godna fotografa
|
|