forum.optyczne.pl

Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Konkurs urodzinowy

RobertO - Nie 15 Lut, 2009
Temat postu: Konkurs urodzinowy
Z okazji trzecich urodzin Optyczne.pl zapraszam wszystkich do udzialu w konkursie

"Trzy lustrzanki Olympus na trzecie urodziny Optyczne.pl"

Do wygrania lustrzanki: Olympus E-30, Olympus E-520 i Olympus E-420 wraz z obiektywami.

http://www.optyczne.pl//konkurs

Ostegolectric - Nie 15 Lut, 2009

na pytania odpowiedziałem teraz pozostaje tylko trzymac kciuki bo nagroda glówna jak dla mnie bardzo interesujaca :wink: zresztą pozostałe też :smile:
kamfil06 - Nie 15 Lut, 2009

w związku z moim szczęściem (przypomnę że z ostatniego konkursu dostałem chusteczkę :razz: ) postanowiłem zagłosować :wink:
Jesienny - Nie 15 Lut, 2009

Ja też chcę wygrać ;) Fajny konkurs, Gratulacje.
xagon - Nie 15 Lut, 2009

beznadziejny konkurs , pytania zadawane pod sponsoring olympusa ,tandeta i populizm.
skasowany - Nie 15 Lut, 2009

xagon, konkurs jak setki tego typu: reklama dla sponsora, świetna nagroda dla zwycięscy i jest ok :grin: Idź lepiej pośpij, bo chyba zmęczony jesteś :wink:
MC - Nie 15 Lut, 2009

Mi nie przeszkadza, ze sa to proste pytania. Konkurs fajny, nagrody jeszcze bardziej. Chociaz i tak nic nie wygram :cry:
xagon, rozumiem, ze nie bierzesz udzialu w tym beznadziejnym konkursie? To fajnie, jeden konkurent mniej.

mnich - Nie 15 Lut, 2009

A ja wierze że tym razem wygram :)
Już nawet wiem co zrobię z nagrodą :)

mavierk - Nie 15 Lut, 2009

Sory chłopaki, możecie liczyć co najwyżej na 2 czy też 3 miejsce :) Albo nie.. możecie liczyć na 1 albo 2 :P
jasiekcom - Nie 15 Lut, 2009

te pytania są ten…. tende…. tendc…. a już wiem tendencyjne :mrgreen:
Monastor - Nie 15 Lut, 2009

xagon, rozumiem, że sponsoring to zło i optyczni powinni wyłożyc kasę z prywatnych kieszeni. W sumie można by zrobic jeszcze inaczej, konkurs płatny (kasa na konto albo SMS na nr 7***), sami byśmy ufundowali nagrody i ten wstrętny Olympus nie dałby nam takich okropnych pytań.
xagon - Wto 17 Lut, 2009

Cytat:
beznadziejny konkurs , pytania zadawane pod sponsoring olympusa ,tandeta i populizm.
ale po zastanowieniu się wziąłem udział.. :oops: . no cuż aparat to aparat :wink:

@Monastor to nie to że sponsoring to zło , a nawet dodam że błogosławieństwo wszystkich portali , którego w większości portali nie ma , no ale sami widzicie te pytania... :roll:
@Ruslan rację miałeś , zmęczony byłem i wcięty ździebko , sorki za zamieszanie

...jak by się tu podlizać olympusowi żeby wygrać :mrgreen:

mnich - Wto 17 Lut, 2009

Szkoda że nie zbojkotowaliście tego konkursu... :neutral: :twisted:
piotrmkg - Wto 17 Lut, 2009

RobertO, a wyniki kiedy będą ogłoszone :?:
Kocur - Wto 17 Lut, 2009

piotrmkg, widać że nie czytałeś regulaminu :P

"§1 Postanowienia ogólne

...

2.
Konkurs rozpoczyna się w dniu 15 lutego 2009 r. i kończy się w dniu 8 marca 2009 r.
3.
Rozstrzygnięcie Konkursu nastąpi w dniu 9 marca 2009 roku."

Mam nadzieję, że regulamin nie kłamie :D

piotrmkg - Wto 17 Lut, 2009

Kocur, a kto go by tam czytał :?: ;) jestem facetem instrukcji obsługi też nie czytam :P
Sz@kal - Sro 18 Lut, 2009

z moim szczęściem to wam tylko zaniżyłem prawdopodobieństwo trafienia no ale... :wink: spróbować można może i szczęście się kiedyś do mnie uśmiechnie wreszcie...
henk - Sob 28 Lut, 2009

Pytania wcale nie były takie proste!
Musiałem grzebać w googlach żeby sprawdzić do czego jest ta kontrolka SSWF.
Co do pierwszej lustrzanki z czyszczeniem matrycy też nie byłem pewny (upewniłem się w googlach), ale zgodnie z tym co napisał xagon łatwo to było przewidzieć.
Tylko do pierwszego pytania nie miałem wątpliwości.

Sunders - Sob 28 Lut, 2009

Typowy konkurs promujący markę i nowy model-który jest nagrodą główną :?:
Pytanie jak to o SSWF zmusza tych, którzy na codzień nie mają z tym sprzętem do czynienia do zaznajomienia się z opisem conajmniej jednego modelu :idea:
Jak widać takich, którzy chętnie "przetestują" nieznany sobie sprzęt i ew. porównają z tym co posiadają jest całkiem sporo. Szkoda, że tylko trzem się to uda :smile:
Ja najchętniej przetestowałbym E30 :mrgreen:
Dobrze by było gdyby takie promowanie nowych produktów stało się obyczajem także innych producentów sprzętu :!: :mrgreen: :!:

Ilona - Nie 01 Mar, 2009

Sunders napisał/a:
Jak widać takich, którzy chętnie "przetestują" nieznany sobie sprzęt i ew. porównają z tym co posiadają jest całkiem sporo. Szkoda, że tylko trzem się to uda :smile:

A jeszcze bardziej szkoda, że odbierają szansę tym, którzy nie chcą porównywać, a zwyczajnie chcą mieć pierwszą lustrzankę ;) Chyba zapominacie, że tacy userzy też istnieją ;)

Sunders - Pon 02 Mar, 2009

:oops: , głupio mi że wziąłem już udział, ale na szczęście nie jest to konkurs tylko dla tych do już posiadają :smile:
ewa - Wto 03 Mar, 2009

Skoro zakończenie konkursu jest 8 marca to może dla kobiet jakiś bonusik by się znalazł? :wink:
mnich - Wto 03 Mar, 2009

Jak myślicie? E-30 to chyba dobry prezent dla rodziców z okazji rocznicy (25) ślubu ? :D
kozidron - Wto 03 Mar, 2009

mnich napisał/a:
ak myślicie? E-30 to chyba dobry prezent dla rodziców z okazji rocznicy (25) ślubu ? :D

pewnie że dobry, jak będziesz kupował to jest fajna promocja w fotozakupy.pl z 14-54/2.8-3.5 :razz: :wink:

ps. goltar to nie jest reklama portalu fotozakupy, plis nie zjadaj posta :wink:

xagon - Czw 26 Mar, 2009

marzec się kończy a rozstrzygnięcia coś nie widać ... nie żebym poganiał :mrgreen:

(czy może ominąłem jakąś datę rozstrzygnięcia?)

mavierk - Czw 26 Mar, 2009

xagon napisał/a:
marzec się kończy a rozstrzygnięcia coś nie widać ... nie żebym poganiał :mrgreen:
http://www.optyczne.pl/1624-nowo%C5%9B%C4%87-Wyniki_konkursu_urodzinowego.html
xagon - Pią 27 Mar, 2009

toś mnie nie pocieszył :sad: :cry:
więc jednak mi umknęło...

amv - Pią 27 Mar, 2009

To jest właśnie nieczytanie strony głównej :wink: ,mi też umknęło wraz z nagrodą :neutral:

Wygranym gratuluje :wink:

mnich - Pią 27 Mar, 2009

Spostrzegawczość godna fotografa :P

;)