forum.optyczne.pl

Wolne tematy - do pomorskich oglądaczy ptaków!

struna - Wto 17 Lut, 2009
Temat postu: do pomorskich oglądaczy ptaków!
Cześć, mam pytanie do gniewsko-tczewskiej ekipy oglądających ptaki(no chyba ze ktos wie, a nie jest z tamtych rejonów-to też prosze o odpowiedź). Mianowicie-jak dojechać w okolice Swarożyna-tak by mozna było mieć widok na autostrade A1, a nie wjeżdżać na nią.Pytanie jest spowodowane tym ,że co jadę autostradą (szumnie zwaną) to widzę tam siedzącą na słupach od ekranów akustycznych, na drzewach, lub przyziemnie-na skarpie-całkiem pokaźną liczbę szponiastych-i chciałbym je poobserowować, a nie stane przecież na poboczu autostrady. Tam widac jakies polne drogi, jakies zabudowania-i chciałym wiedziec poprostu jak najlepij i najblizej podejsc autostrady w okolicach Swarożyna no i tyle.! Dzięki za hipototetyczną odpowiedź .
skasowany - Wto 17 Lut, 2009

A o mapie słyszałeś? Jest jeszcze google earth i inne wynalazki :wink:
struna - Wto 17 Lut, 2009

nie, no jasne ze jest i google earth i jest i mapa-ale mnie bardziej odpowiada(bardziej przyswajam) jak mi to ktoś obrazowo opisze-coś w stylu " wiesz tam jest taki wielki dąb, skręcasz od niego w lewo, przechodzisz obok gospodarstwa z takim wielkim czarnym psem-ale spoko nie gryzie i jeszcze z 200 m i jesteś juz na miejscu" takie cos do mnie przemawia-google earth ani mapa mi tego wielkiego czarnego psa nie pokaże... :wink:

No ale w ostateczności będzie trzeba i z tego skorzystać...

RobertO - Sob 07 Mar, 2009

na zumi.pl sa ladne zdjecia tych okolic