|
forum.optyczne.pl
|
 |
Serwis sprzętu i usterki - Plamka Samsung NV30
godlefas - Wto 24 Lut, 2009 Temat postu: Plamka Samsung NV30 Witam
A wiec Dostałem na 18 Urodzinki od szfagra nowiuśki aparacik Samsunga NV30. aparacik ten mam niecały miesiąc... mało kiedy go używam. najczesciej w soboty jak jezdze na jakies imprezki. i tej soboty gdy wziełem aparacik na impreze zaczą robić zdjęcia z czarną plamką... na początku myślałem że wyświetlacz sie pobił czy wypalił. ale jak wrzuce na komputer zdjecia to plama jest nadal...
o to zdjęcie :
z zoomem:
Co powiecie na ten temat?
edmun - Wto 24 Lut, 2009
wyglada jak syf w obiektywie lub cos na matrycy ale pewny nie jestem. do serwisu 14-30 dni czekac
godlefas - Wto 24 Lut, 2009
troche z gwarancja bedzie problem. szfagier kupil Aparat w Media Markt i nie ma podbitej on gwarancji... nie wiem co robic... paragonu tez nie moze znalesc
RUDY 102 - Wto 24 Lut, 2009
nie ma paragonu zapomnij o gwarancji jezeli to paproch to zostaje naprawa (czyszczenie) na własny koszt myśle ze nie jest tak tragicznie cenowo
godlefas - Wto 24 Lut, 2009
ok znalazłem paragon teraz tylko trzeba zawiesc na gwarancje.... jak myślicie? obejmie to gwarancją ??
mavierk - Wto 24 Lut, 2009
z paragonem bez gwarancji podbitej, to wymienią Ci od razu na nowego Jeśli jest na matrycy
Przynajmniej powinni
edmun - Wto 24 Lut, 2009
Dowoz zakupu jest gwarancja w MM. z tego co kojarze sa nawet wielkie problemy zeby karte gwarancyjna podbili, wiec sam paragon wystarczy.
|
|