|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Zbliża się 8 marca
AQQ - Czw 05 Mar, 2009 Temat postu: Zbliża się 8 marca http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html
Sunders - Czw 05 Mar, 2009
AQQ to Twoje dzieło
AQQ - Czw 05 Mar, 2009
nie, tylko link podałem
bo Ci się podoba
mnich - Czw 05 Mar, 2009
Skoro podał pewnie się podoba, pytanie z jakiego powodu.
Ja wiem że
Jeden dzień w roku to święto kobiet, reszta dni to świeto mężczyzn.
Tak, jestem męską szowinistyczną świnią.
garreth - Czw 05 Mar, 2009
mnich, całe szczęście, że Moderzy to sami faceci, inaczej... za to stwierdzenie... byłoby... oj...
AQQ - Czw 05 Mar, 2009
"Brak poczucia humoru nie zawsze jest dowodem powagi" Antoni Słonimski
Ten "humor" jest wątpliwej jakości. Czy Was to śmieszy
Autor jest "męską szowinistyczną świnią" podobnie jak mnich
Przywołany Hipokrates powiedział co innego, w innym kontekście i to co powiedział ma się do tego tekstu jak piernik do wiatraka.
TomiCBR - Czw 05 Mar, 2009
8 marca, jedyny dzień w roku, kiedy kobieta jest mężczyzną
kozidron - Czw 05 Mar, 2009
dla mnie czytanie tego było zmarnowaniem czasu, " poczucie humoru " każdy ma inne ale to jest mdłe ...po prostu nie robi....słabe, może w latach 90-tych mogło to bawić Ken'a Rockwell'a ale dziś ....
mavierk - Czw 05 Mar, 2009
w jaki sposób autor tego artykułu chciał się przedstawić.. czy nie będąc półgłówkiem chciał napisać coś o tym, że jest półgłówkiem, czy może rzeczywiście nim jest?
A co do sprzątania to jest z tym, jak z wszystkim - zasada wąskiego gardła - jak kobieta nie chce seksu, to mężczyzna zazwyczaj nie nalega, jak mężczyzna nie chce porządku... dobrze wiemy kto musi sprzątnąć, jeśli chce mieć czysto
AQQ - Czw 05 Mar, 2009
kozidron napisał/a: | ....słabe.... |
Podobnie jak próby poważnych interpretacji czegoś co z założenia jest niepoważne
edmun - Pią 06 Mar, 2009
a mi się podoba. bo właśnie takie ironiczne przedstawienie związku, może przemówić niektórym którzy tego nie rozumieją
Sunders - Pią 06 Mar, 2009
mavierk bardzo mi się podoba Twoje podsumowanie tego tekstu
|
|