|
forum.optyczne.pl
|
 |
Inne akcesoria fotograficzne - Zamienniki gripów...
R.Roobs - Czw 05 Mar, 2009 Temat postu: Zamienniki gripów... Jeśli ktoś porównywał takie zamienniki z oryginałami proszę o opinię ...
AQQ - Czw 05 Mar, 2009
W jednym ze sklepów internetowych "macałem" kilka zamienników do różnych aparatów. Wcześniej już miałem oryginalny i nie żałuję. Żaden z zamienników nawet nie zbliżył się jakością do oryginalnego.
mnich - Czw 05 Mar, 2009
Porównywałem. Bez porównania. Przypuszczam że chodzi Ci o grip do D300. Kup orginał. Mam i jestem zadowolony.
AQQ - Pią 06 Mar, 2009
Natomiast nad tym
http://www.ceneo.pl/1888753
chyba warto się zastanowić
mnich - Pią 06 Mar, 2009
Faktycznie, cenowo zachęcające, ale na razie jadę na akumulatorkach AA
sebaok - Wto 24 Mar, 2009
Zamiennik alhpy jest całkiem dobry, w porównaniu do kanciastego badziewia delty niebo a Ziemia. Plastyk i gumy niemal, ze jak w oryginale. Cieszy sie dobrą opinią na forum nikona.
komor - Czw 26 Mar, 2009
sebaok, nie bardzo rozumiem o co Ci w sumie chodzi. To zamiennik jest dobry czy zły? Bo najpierw piszesz że „całkiem dobry” a potem „badziewie Delty”. To który jest dobry a który zły?
krisv740 - Czw 26 Mar, 2009
komor,
alfa - cacy
delta - be...
Paweł_G - Pią 27 Mar, 2009
Z porównania jakie ktoś robił na Canon Board wynika że zamiennik BG-E2N produkowany przez Photix'a bardzo wiernie udaje oryginał a dodatkowo jest solidnie wykonany.
sebaok - Pią 27 Mar, 2009
Paweł_G napisał/a: | Z porównania jakie ktoś robił na Canon Board wynika że zamiennik BG-E2N produkowany przez Photix'a bardzo wiernie udaje oryginał a dodatkowo jest solidnie wykonany. |
No ale chyba nie ten system
Paweł_G - Pią 27 Mar, 2009
sebaok, Ja pisałem o jedynym słusznym systemie
|
|