|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lampy błyskowe i oświetlenie - Instrukcja PL - SIGMA EF-500 Super EO-ETTL II - poszukiwana
WENTYL - Czw 02 Kwi, 2009 Temat postu: Instrukcja PL - SIGMA EF-500 Super EO-ETTL II - poszukiwana Witam.
Moze ktoś posiada polską instrukcję do lampy SIGMA EF-500 Super EO-ETTL II /mocowanie Canona/?
Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdr WENT
P.S. Moze być ewentulanie instrukcja do modelu wyższego SIGMA EF-530 Super EO-ETTL II /mocowanie Canona/.
pawew - Czw 02 Kwi, 2009
Witam
Pod tym adresem jest instrukcja do Sigma EF-500 DG SUPER SA-N
http://instrukcja.pl/i/si..._lampa_blyskowa
Pozdrawiam
pawew
WENTYL - Czw 02 Kwi, 2009
Dzięki wielkie za linka. Szkoda że nie jest on do wersji Canona.
Szukamy więc dalej.
[ Dodano: Pią 03 Kwi, 2009 21:52 ]
No i mam. Jeden telefon do Sigma ProCentrum Warszawa do miłej Pani Karoliny /dla której wielkie dzięki/ i już mam instrukcję - do Sigmy EF-530 EO-ETTLII /Canona/ oraz jakby kto chciał EF-530 SO-ADI /Sony_Minolta/. Jakby co to proszę na priva.
Pozdr. WENT
nunus1972 - Nie 28 Cze, 2009
Ponawiam prośbę o wysłanie na maila: cichon.mariusz@interia.pl przedmiotowej instrukcji lampy Sigma EF 500 DG Super na TTL z dedykacją Canon
zug - Nie 28 Cze, 2009
jak się nie odezwie to masz podpowiedź zadzwonisz do Sigma ProCentrum Warszawa ......
nunus1972 - Pon 29 Cze, 2009
Jestem w posiadaniu przedmiotowej instrukcji. Co prawda jest to Sigma EF 530 DG Super EO-ETTL II. Różni się tylko liczbą przewodnią która dla Sigmy 500 wynosi 50. Dla zainteresowanyh proszę pisać na maila: cichon.mariusz@interia.pl
|
|